Cei doi concubini pareau sa aiba o viata linistita. Locuian intr-un canton dintr-o padure de langa Husi.

Insa aseara, dupa ce s-au cinstit bine, au inceput sa se certe. La un moment dat barbatul, nervos, si-a injunghiat iubita. Cand a vazut-o cazuta la pamant, a sunat la 112.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un echipaj de la Ambulanta a ajuns la locul solicitarii, insa pentru victima nu se mai putea face nimic.

Citeste si: Crimă oribilă în Austria: Un român şi-a ucis soţia. Motivul este halucinant

Crimă după o ceartă între doi iubiți

Dr. Dan Ungureanu, SAJ Vaslui: Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui a fost solicitat într-o pădure, lângă municipiul Huși, pentru o pacientă de 67 ani, victima unei agresiuni. Echipajul care a ajuns la fața locului a găsit pacienta fără semne vitale, motiv pentru care nu s-a mai efectuat resuscitarea. Aceasta prezenta o plagă înjunghiată la nivelul toracelui. Agresorul e concubinul, un bărbat de 52 de ani. A fost anunțată poliția pentru a prelua cazul și pentru a continua investigațiile.

Agresorul era in stare avansata de ebrietate, insa si-a recunoscut fapta. El a fost retinut pentru 24 de ore si va fi prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva.

Citeste si: VIDEO| Ucisă de soțul pe care îl bănuia că are amantă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si