Barbatul de 51 de ani venise recent de la munca din Germania sa petreaca sarbatorile impreuna cu familia. Ametit de aburii alcoolului, acesta a inceput sa se certe cu sotia lui si fara sa stea pe ganduri a trecut la amenintari.

Femeia, speriata, s-a inchis in camera fiicei sale, de 15 ani, care a sunat imediat pe bunica ei sa ii spuna ce se intampla.

Citeste si: Soțul studentei criminale de la Timișoara și-a dus părinții în vacanță în Mexic! Nevasta Carmen mai are de stat 10 ani în detenție FOTO

Batrana de 74 de ani, care locuia in blocul vecin, a venit intr-un suflet sa isi linisteasca baiatul, care era cunoscut si cu probleme psihice. Acesta a atacat-o fara mila cu un cutit. Femeia a fost preluata de o ambulanta in stare grava, in stop cardiorespirator

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Vecinii sunt socati. In fata lor, barbatul parea un om linistit.

Femeia de 74 de ani a intrat in stop cardiorespirator. Medicii au incercat din rasputeri sa o salveze, insa ranile provocate au fost extrem de grave.

La vederea politistilor barbatul nu a opus rezistenta.

Individul a fost retinut si dus la audieri. Cel mai probabil el va fi supus unei expertize psihiatrice care va stabili daca a avut sau nu discernamant in momentul faptei.

In plus, acesta se afla sub tratament psihiatric din cauza unor probleme cu alcoolul. Daca va fi gasit vinovat risca ani grei de inchisoare.

Citeste si: Cea mai căutată româncă a fost prinsă după cinci ani de către autorități


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si