Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Crimă îngrozitoare. A fost ucis de socru cu mai multe lovituri de cuțit

Neînțelegerile mai vechi dintre doi bărbați din zona limitrofă a Capitalei au dus, miercuri seara, la o crimă atroce. Unul dintre cei doi l-a înjunghiat de mai multe ori pe celălalt, după o altercație prelungită. Victima se căsătorise în urmă cu trei luni cu fiica criminalului.

Razvan Ilie,

Suspectul a fost reținut pentru 24 de ore iar ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de polițiștii din cadrul serviciului Omoruri.

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tragedie într-un cartier rezidențial de lângă Capitală. Un tânăr a fost ucis, se pare, de către socrul său. Presupusul criminal nu ar fi fost de acord cu relația dintre fiica sa și victimă. Suspectul a fost reținut.

Martoră la scena crimei a fost și soția victimei, o tânără de doar 23 de ani care se căsătorise cu bărbatul de 40 de ani în urmă cu câteva luni. Această căsătorie nu a fost pe placul tatălui fetei, un bărbat în vârstă de aproximativ 48 de ani, care s-a răzbunat acum pe cel care îi devenise ginere.

Crima teribilă a avut loc în zona Progresu, județul Ilfov, în apartamentul unde femeia și proaspătul său soț locuiau cu chirie. Într-un acces de furie, socrul a pus mâna pe cuțit și l-a înjunghiat pe bărbat de mai multe ori.

Tânăra a încercat să își oprească tatăl, dar a fost și ea rănită ușor, la umăr.

Citeste si: Tragedie de Dragobete. Un bărbat și-a luat viața pentru că nu a fost primit în casă de soție

După ce și-a înjunghiat ginerele, socrul a luat telefonul acestuia și a transmit LIVE pe pagina de Facebook a vicimei pentru a arăta tuturor în ce stare se află.

Postarea a fost ștearsă ulterior de pe rețeaua socială.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Bărbatul care a comis crima mai are doi băieți pe lângă fiica de 23 de ani [Sursa foto: Facebook]

La fața locului au ajuns, miercuri seara, mai multe echipaje SMURD. Cadrele medicale l-au resuscitat pe bărbat, dar nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Citeste si: Crimă îngrozitoare! O studentă a fost torturată și apoi ucisă. Cine este criminalul?

Mărturia cutremurătoare a mamei celui ucis

Mama bărbatului înjunghiat spune că tatăl fetei ar fi anunțat-o cu mai mult timp în urmă că îi va ucide copilul.

”Pe mine nu m-a agresat decât verbal, amenințându-mă că mi-l bagă în pământ lângă celălalt copil!”, le-a declarat femeia jurnaliștilor prezenți la secția de Poliție.

Cei care o însoțeau pe femeie au fost nevoiți să cheme o ambulanță, care a dus-o la cel mai apropiat spital. 

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citeste si: VIDEO -„Metoda generalul” face ravagii la nivel mondial, dar și la noi

Victima atacului de ieri avea un băiat minor din altă căsătorie, iar criminalul doi băieți și o fată.

Suspectul de crimă a fost reținut pentru 24 de ore iar ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de polițiștii din cadrul serviciului Omoruri.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI