Părtașă la veritabilul film de groază a fost fiica celor doi- o fată de clasa a opta. Nu-și poate închipui nimeni ce-a simțit biata de ea când în fața ochilor i s-au derulat terifiantele scene. Era în cameră, lucra pe calculator, când a auzit că din bucătărie răzbat țipete îngrozitoare. Mama ei încerca să scape din mâinile tatălui devenit un demon în stare să ucidă.

Individul de 49 de ani, turbat de furie, apucase la mână un cuțit, iar ce a urmat e înspăimântător.

După ce a ucis-o cu atâta sânge rece, soțul-asasin a mai zăbovit câteva minute, apoi a plecat ca și cum oroarea nu s-ar fi întâmplat vreodată. Era ora 17 și 30 de minute când, pe scări, a dat nas în nas cu o vecină, dar femeia nu a bănuit absolut nimic.

Citeste si: VIDEO| Copil mutilat și ținut sclav la stână

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Băiatul cel mare, în vârstă de 20 de ani, alertat de sora lui, a venit într-un suflet acasă. El a fost cel care a sunat la 112 când și-a găsit mama fără suflare. Potrivit legiștilor, femeia avea pe trup peste 20 de urme de lovituri. Medicii au încercat să o resusciteze- dar nu se mai putea face nimic.

Bărbatul s-a predat la poliție după 6 ore în care a fost dat în urmărire și căutat de polițiști peste tot! Lucrase multă vreme pe un vas de croazieră, dar anul trecut s-a întors acasă.

De atunci, victima era cea care întreținea familia. Își luase mai multe joburi ca să facă față, dar el tot o suspecta de infidelitate, potrivit apropiaților.

Citeste si: VIDEO| Români acuzați pentru ”camionul morții”

Psihologul criminalist Gabriela Groza crede că lipsa unui loc de muncă ar fi putut tulbura și mai tare psihicul bărbatului:

”Incertitudinea data de situatia actuala, pierderea locului de munca, faptul ca se schimba relatiile de familie, sunt factori de stres care pot potenta problemele pe care le avem de ordin psihologic”.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

De altfel, fiul cel mare ne-a mărturisit că pe lângă faptul că bărbatul era extrem de gelos, căzuse și într-o depresie după ce nu a mai putut pleca pe vas. Ar fi avut un tratament prescris de medic, însă nu lua medicamenetele. Potrivit anchetatorilor, el nu avea antecedente penale şi nu au fost emise ordine de protecţie în trecut pe numele lui. Trei copii au rămas acum orfani: tânărul de 20 de ani și doi gemeni, o fată și un băiat de 14 ani!

Citeste si: Tragedie fără margini. Un băiețel de doi ani a murit, după ce mama sa i-a tratat răceala cu o supradoză de heroină


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si