Locuitorii unui cartier din Slatina sunt în stare de șoc după ce un bărbat în vârstă de 51 de ani și-a înjunghiat concubina în gât.

Citește și: Criminalul care i-a luat viața lui Emi Pian a primit 13 ani de închisoare

Un bărbat și-a înjunghiat concubina în gât

După ce a realizat că partenera lui și-a dat ultima suflare, bărbatul a ieșit în stradă și a început să țipe că și-a ucis concubina.

Citește și: Incident șocant în Texas! Un băiat de doar 18 ani și-a omorât părinții și frații pentru că se temea că va fi mâncat de aceștia

Mai multe echipaje de poliție și criminaliști s-au deplasat la locul crimei. Bărbatul a fost reținut.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, care a identificat trupul unei tinere, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. De asemenea, a fost identificat şi un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea infracţiunii, care se află în custodia poliţiştilor”, a

transmis IPJ Olt. 

Un bărbat din Vaslui, reținut după ce și-a amenințat cu moartea soția. Avea ordin de protecție, dar a intrat peste ea în bar și a început să facă scandal

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din comuna vasluiană Dumești, a fost reținut de oamenii legii după ce și-a amenințat soția cu moartea și a încărcat măsurile ordinului de protecție pe care femeia îl avea.

Potrivit IPJ Vaslui, la data de 29 mai, femeia a sunat la numărul de urgență 112 și a anunțat că soțul ei este agresiv și o amenință.

Citește și: „A nenorocit-o cu toporul”. O femeie a ajuns în comă după ce a fost bătută cu sălbăticie de propriul șef

Bărbatul a fost reținut după ce a încălcat ordinul de protecție

În urma cercetărilor efectuare, polițiștii au constatat că pe data de 20 aprilie Judecătoria Vaslui a emis un ordin de protecție, pe o perioadă de 6 luni împotriva bărbatului. El era obligat să păstreze o distanță de 100 de metri față de soție și de locuința ei.

Citește și: Gestul șocant al unui bărbat. Și-a ucis cu sânge rece chiriașii chiar în fața locuinței

„Cercetările au evidenţiat şi că pe data de 29 mai, la ora 15,00, pe fondul consumului de alcool şi al unei stări conflictuale anterioare, bărbatul cercetat ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecţie şi s-ar fi deplasat la un local public unde se afla persoana vătămată. Ulterior, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, acesta ar fi ameninţat-o cu moartea pe femeia de 43 de ani.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

La data de 30 mai, în baza probatoriului administrat, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Negreşti l-au reţinut pe bărbat, pe o perioadă de 24 ore. Bărbatul cercetat urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, pentru dispunerea unei măsuri preventive", precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui, potrivit  Agerpres.

Citește și: Povestea Danielei, românca care s-a îmbolnăvit după ce a muncit ani de zile în străinătate: „A început să-mi fie rău”

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbatului. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si