Un conflict s-a terminat tragic pentru un bărbat. Acesta a fost ucis pe stradă, în urma unei altercații dintre mai multe persoane. Motivul scandalului este unul de-a dreptul șocant: zgomotul creat de animalele aflate în zonă.

Scandal soldat cu o crimă

În urmă cu câteva zile, pe 7 august, Poliția Municipiului Roman a fost sesizată cu privire la un scandal, cu mai mulți participanți, pe o străduță din orașul Roman.

Scandalul s-a petrecut în jurul orei 22:50.

Mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului. A fost solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, precum și al jandarmilor, care au procedat la aplanarea cu operativitate a altercației.

După ce au aplanat conflictul, polițiștii au imobilizat și condus la sediul poliției a persoanelor care au participat la altercație.

Două persoane au fost transportate la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din nefericire, medicii au constatat decesul unui participant la altercația de pe strada din municipiul Roman.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Activitățile de urmărire penală se desfășoară de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Neamț. 

Citește și: Cină cu surprize mortale! O femeie și-a invitat familia la masă și le-a servit ciuperci otrăvitoare. Trei persoane au murit, iar una a ajuns la spital

Animalele, cauza conflictului de proporții

Potrivit IPJ Neamț, cauza scandalului ar fi fost zgomotul produs de niște animale.

Sunetul animalelor se pare că i-ar fi deranjat foarte tare, încât nu au mai rezistat și au ajuns exercitarea forțelor, prin loviri și respectiv, crimă.

"Îi deranja că se aud animale", a declarat Ramona Ciofu, reprezentant în cadrul IPJ Neamț.

Bărbatul decedat va fi înmormântat sâmbătă. Cei participanți la scandal sunt cercetați de autorități.

Citește și: VIDEO- Atac armat de sinucidere după concediere. A vrut să se răzbune pe patronul care îl concediase


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si