Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Crimă sângeroasă, anunțată în direct la televiziune. Prezentatoarea a sunat la 112

O crimă sângeroasă a fost anunțată de ucigaș, în studioul unei televiziuni din București. Chiar prezentatoarea a sunat la 112 după ce bărbatul a anunțat la telefon că își va ucide mama.

Iulian Ciurea,

Crimă sângeroasă, anunțată în direct la televiziune. Prezentatoarea a sunat la 112

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dialogul dintre criminal și moderatoarea emisiunii înfioară- acesta îi împărtășește, la telefon, jurnalistului că tocmai și-a ucis mama și că nu e vreo glumă proastă. Apoi, își continuă confesiunea șocantă:

„Mama a avut mai multe internări la Socola. M-am îmbolnăvit, am fost căsătorit şi eu, am divorţat şi din cauza asta am căzut într-o depresie puternică”, a spus bărbatul.

Pare o spovedanie de groază care o face pe prezentatoarea emisiunii să ceară confirmări. Răspunsul vine ca o lovitură din nou:

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

- Aţi pus mâna pe mama dumneavoastră, aţi văzut că nu are puls?

- E... e moartă, a spus bărbatul în direct.

Prezentatoarea, martoră de la distanță la crima sângeroasă

Suspectul care a sunat în platoul televiziunii din București este din Iași, are 37 de ani și fusese externat- sub tratament- de la Spitalul de Psihiatrie din comuna Grajduri.

Vecinii bănuiesc că bărbatul nu-și mai lua pastilele din moment ce s-a hotărât să-și ucidă mama chiar în ziua în care aceasta împlinea 69 de ani. Încă sub șoc, Gabriela Calițescu povestește că sunat la 112 când încă era cu el la telefon.

„M-am gandit cum sa tin aceasta persoana sa stea pe loc, sa nu iasa din casa, sa nu atace alta persoana sau sa nu se sinucida++ putea sa iasa pe strada, sa isi omoare vecinul, sau poate pe un copil, era intr-o euforie..nu

stiu”, povestește prezentatoarea.

Când au ajuns la adresă, polițiștii au găsit-o pe biata femeie într-o baltă de sânge, iar pe el- vizibil tulburat- într-o altă încăpere. Ulterior, anchetatorii au aflat că bărbatul diagnosticat cu schizofrenie mai încercase să-și ucidă mama, în urmă cu o săptămână.

Crimă sângeroasă. Vecinii sunt șocați

Atunci, lăsase aragazul pornit, dar cumva, planul său a eșuat.

Fără să bănuiască vreo clipă că are zilele numărate, femeia a preferat să nu-și denunțe fiul:

„Singurul copil ce soartă... Numai mama lui stia și el, mama lui spunea că nu prea voia să ia tratamentul.

Era liniștit, saluta oamenii, era un băiat respectuos, dar cine știe ce era în capul lui.

Doar eu i-am spus, măi fată lasă-l acolo..Tanti Anișoara, dar e copilul meu... Eu știu că te doare dar lasă-l acolo fato”, spun vecinii.

Polițiștii l-au audiat atât la fața locului, cât și la secție. Cel mai probabil, va înnopta în arestul poliției, iar mâine va fi evaluat de un psihiatru.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI