Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Crimă, sinucidere sau accident? O mașină carbonizată cu un cadavru în ea, descoperită pe un câmp din Timiș

Polițiștii timişoreni au de rezolvat un caz complicat. Un apel la 112 anunța duminică dimineață că pe un câmp este o mașină carbonizată cu un cadavru în ea. Imediat, criminaliştii au început investigaţiile pentru a afla dacă este vorba despre o crimă, o sinucidere sau un accident.

Mircea Pop,

Crimă, sinucidere sau accident? O mașină carbonizată cu un cadavru în ea, descoperită pe un câmp din Timiș [Sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ce s-a întâmplat este un adevărat mister. Ore bune, la fața locului, a fost o adevărată desfășurare de forțe. Polițiști, criminaliști şi procurori au strâns probe pentru a putea stabili ce s-a întâmplat.

Pompierii vor să afle de la ce a pornit incendiul

Cei care îl cunosc abia își gasesc cuvintele: ”Era vecin cu noi, de mic îl știu. Vara venea, mai ales seara, sub influența alcoolului”.

Citeste si: VIDEO- Crima de la sala de fitness. Ies la iveală noi detalii șocante

Citeste si: Doliu în lumea sportului românesc! Sonia Iovan, campioană olimpică la gimnastică, și-a găsit sfârșitul în Franța- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Pompierii vor să afle de la ce a pornit incendiul. Un localnic a dat alarma, iar polițiștii au intrat în alertă și au început cercetările pentru a stabili cum s-a petrecut tragedia.

Criminaliştii încearcă să dezlege misterul

”Din primele cercetari, se pare că este vorba despre un bărbat. S-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă în care se fac cercetări”, spune Aurora Voicilă, purtător de cuvânt IPJ Timiș.

Citeste si: Ipoteză şoc în cazul lui Sebi, băiatul de 7 ani, dispărut de două săptămâni. Ce au găsit anchetatorii?

Criminaliştii încearcă să dezlege misterul acestei morţi şi iau în calcul toate variantele.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI