Bărbatul a plecat să o ia pe femeie acasă, la cei opt copii pe care-i au, doar că a dat de furia rivalului, care l-a omorât în bătaie. Atenție, sunt detalii care vă pot afecta emoțional.

Imaginea bărbatului ucis în bătaie a șocat în zorii zilei. Vecinii i-au observat de departe stupefiați- trupul fără viață atârnat de un gard și au sunat speriați la 112.

Citeste si: VIDEO- Eleve abuzate sexual de profesorul de sport

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Dezbracat de la jumatate in jos, legat cu mâinile deasupra capului. Așa l-a văzut. M-am speriat foarte tare, îmi tremurau picioarele, să vezi un om dezbrăcat, vă dati seama!”, povestește o martoră.

Se pare că gelozia ar fi motivul crimei. Bărbatul ucis fusese condamnat de mai multe ori în trecut- povestesc apropiații- iar de fiecare dată când se întorcea acasă își găsea concubina- cu care a făcut opt copii- în brațele vecinului.

Citeste si: Simona Halep, în semifinale la Roma. Câți bani a câștigat după victoria-fulger de azi (VIDEO)

S-a întâmplat și în urmă cu o săptămână- când a fost eliberat după ultima condamnare- iar aseară s-a hotărât să pună punct triunghiului amoros. I-a spus fratelui că se duce acasă la rival să-și ia femeia, doar că acolo, a dat peste o furie de neoprit.

O dată ajuns la gospodăria rivalului- acesta din urmă se pare că nu a vrut să o lase pe femeie să plece acasă- iar pe el l-a imobilizat și l-a bătut până la moarte. Câteva ore bune a zăcut acolo trupul fără viață până când a fost observat de vecini.

Vecinii cunosc povestea triunghiului amoros ca pe Tatăl nostru și spun că se așteptau ca într-o bună zi ceva rău să se întâmple. Cei doi bărbați erau prieteni- dar când băutura le tulbura mintea... nu mai țineau cont de nimic.

Cazul a fost acum preluat de procurori- suspectul de crimă reținut- iar femeia s-a întors singură la cei opt copii, orfani acum de tată.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro: