Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Crimele din Caracal: Polițiștii s-au bazat pe interlopii din Olt

In judetul Olt, politistii cer ajutorul interlopilor pentru a rezolva cazurile complicate. E socant, dar asa s-a intamplat si cu disparitia Alexandrei! Unul dintre sefii politiei a apelat la un cunoscut interlop care a aflat detalii cheie din ancheta. Individul este banuit ca i-a trimis pe anchetatori pe piste false, la adresele rivalilor sai!

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Politistii nici macar n-au fost in stare sa recunoasca modelul masinii surprinsa de camerele de supraveghere.

Condamnat pentru ca si-a snopit un rival in bataie, Remus Radoi, zis Codita, s-a ocupat de cautarile Alexandrei. Umil, comisarul sef Alexe, coordonatorul operatiunilor importante din Olt, l-a contactat pe Radoi: i-a trimis doua numere de telefon din investigatia legata de disparitia Alexandrei, apoi i-a cerut detalii despre masina in care s-a urcat copila. Dovada sunt aceste capturi ale conversatiei dintre Radoi si politistul Alexe, fost angajat DIICOT.

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul crimelor din Caracal. Anchetatorii au găsit sânge în casa lui Gheorghe Dincă

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Jurnalistii de la Libertatea spun ca politistii au primit cel putin doua adrese gresite de la Radoi: casele in care au descins oamenii legii erau proprietati care apartin unui clan rival de interlopi.

”Este dovada de complicitate intre politie si interlopi, in care interlopii fac ancheta si politistii stau si se uita intr-un dosar vulnerabilizat de aceste relatii anormale”, spune jurnalistul Daniel Contescu.

Citeste si: Ce pensie primea Gheorghe Dincă de la statul român

Membrii clanului Oaca au fost calcati de politisti in cautarea Alexandrei. In zadar! Interlopii din Caracal stiau ca Alexandra e cautata inainte sa afle prefectul judetului Olt, de exemplu.

Citeste si: Informaţii de ultimă oră. Au fost găsite cartela şi telefonul Alexandrei Măceşanu

O alta investigatie jurnalistica scoate la iveala ca orasul Caracal e impartit intre 2 clanuri violente, unul condus de Gheorghe Barbu si celalat de Daniel Nicusor Oaca. Se ocupa de camatarie, furturi, cer taxe de protectie. In lupta pentru teritoriu se implica si Remus Radoi, ajutorul politistilor. Ar avea legaturi in presa si in politica, iar numele sau ar fi legat de cel al lui Dan Ciocan, deputat PSD, scriu jurnalistii.
Conexiunile cu oamenii politici nu sunt o noutate. Un alt individ, un libanez cu o condamnare de 8 ani pentru evaziune fiscala are afaceri in Caracal si este finul lui Florin Iordache. Politicianul este cunoscut oamenilor din zona.

Oamenii se intreaba cum e posibil ca un oras legat de nume mari ale politicii sa fie la cheremul infractorilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI