Close sidebar
Close sidebar

VIDEO| Criminali în libertate: Un nou caz tulburător din județul Bihor

Campania ştirilor Kanal D "criminali în libertate" continuă astăzi cu un caz tulburător. Un dublu asasinat petrecut într-o comună din judeţul Bihor aduce şi după 21 de ani semne de întrebare şi controverse în acest caz.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mai multe greşeli în această anchetă au dus la împotmolirea criminaliştilor în aflarea adevărului despre criminalul care încă se afla în libertate.

Procurorii bihoreni au adunat munti intregi de dosare despre crime petrecute in judetul lor fara ca sa gaseasca indicii sau suspecti.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: VIDEO| Caz șocant în Olt: Fetiță de 10 ani agresată sexual după o serbare religioasă

Unele dintre aceste cazuri au o vechime de peste doua decenii si au ramas nerezolvate ramanand doar niste simple hartii pe care scrie autor necunoscut.

Asta s-a intamplat si in cazul a doua adolescente care au fost ucise cu o cruzime de nedescris si gasite pe un camp aflat la 10 km de casa.

Citeste si: România se cutremură. Și-a ucis partenera și a adormit lângă cadavru

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI