Criminalii omului de afaceri din Sibiu, Adrian Kreiner, ar putea avea legătură cu perchezițiile efectuate în zona străzii Doamna Stanca, într-un apartament închiriat. Potrivit unor surse, printre cei care ar locui în respectiva locuința, închiriată în regim hotelier, ar fi și pakistanezi.

Oamenii legii au strâns numeroase probe în ultimele zile, astfel încât, se apropie cu pași repezi de cei care i-ar fi curmat viața afaceristului sibian. În aceste momente, oamenii legii fac percheziții într-un apartament situat într-o zonă la periferia orașului.

Apartamentul vizat de anchetatori este închiriat în regim hotelier, însă deocamdată nu au confirmat dacă perchezițiile au legătură directă cu cazul afaceristului ucis de hoții care i-au spart casa sau este vorba de un alt caz.

Adrian Kreiner, ucis în bătaie de hoții care i-au spart casa

Peste 50 de polițiști au fost implicați în rezolvarea cazului. Adrian Kreiner a avut parte de un sfârșit crunt, iar acum ar urma audierea celor responsabili de crimă. Aceștia ar urma să spună dacă au acționat singuri sau dacă au fost plătiți să îl omoare pe Adrian Kreiner. Sursa citată menționează că în urma datelor strânse despre acest caz, agresorii ar fi avut unicul scop de a-l elimina pe omul de afaceri.

"Chiar dacă ei aveau cagule, mănuși, au lăsat urme pe acolo, însă, poate că procurorul de caz are un fir pe care merge, poate că sunt monitorizați respectivii, pentru că nu există crimă perfectă."

, a declarat Liviu Chesnoiu, psiholog criminalist, în exclusivitate pentru Știrile Kanal D.

Au trecut șapte zile de la moartea afaceristului și familia așteaptă ca vinovații să fie prinși.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Șansele să fie prinși sau identificați, se spune în criminalistică, că scad cu trecerea timpului, dar asta nu înseamnă că se apropie de 0. Nu este o anchetă simplă, este o anchetă complexă. S-a stabilit ce am discutat de la început, că avem de-a face cu oameni care probabil fac parte din sfera infracțională. Avem de-a face cu infractori care au ceva experiență și au pus lucrurile la punct." , a explicat Crișan Lăzureanu, expert criminalist, în exclusivitate pentru Știrile Kanal D.

Luni au apărut primele imagini cu posibilii criminali ai afaceristului

Indivizii care ar fi responsabili de crima șocantă ar fi fost surpinși în zona unde au avut loc scenele șocante. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate pe balconul unui apartament de la un etaj superior.

Anchetatorii nu au confirmat de la apariția imaginilor și până în aceste momente dacă ei sunt adevărații criminali.

În imagini se observă cum trei persoane merg cu pas alert pe o alee lăturalnică dintre blocuri în aceeași zonă unde se află și locuința omului de afaceri.

Încă nu a fost confirmată identitatea atacatorilor.

Ce s-a întâmplat cu Adrian Kreiner

Afaceristul Adrian Kreiner a fost bătut de trei indivizi chiar în imobilul său și, după ce i-ar fi aplicat lovituri puternice, aceștia i-ar fi furat mai multe bunuri din casa aflată la doar câteva sute de metri de reședința Președintelui Klaus Iohannis.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

criminalii lui Adrian Kreiner ar fi fost prinși

Luni au apărut primele imagini cu posibilii criminali ai lui Adrian Kreiner

[Sursa foto: Facebook]

Adrian Kreiner dormea atunci când agresorii au dat buzna în casa lui. Atacatorii i-au acoperit fața cu o pernă și i-au legat mâinile pentru a se asigura că acesta nu are scăpare.

Omul de afaceri a ajuns în stare gravă la spital după clipele de chin, iar la câteva zile după evenimentul șocant, acesta a murit.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si