Conform informațiilor furnizate de autorități, în cazul crimei din Sibiu, se pare că este vorba de trei indivizi din județul Dolj.

Până în prezent, niciunul dintre cei trei agresori nu a fost reținut de polițiști. Mai mult, oamenii legii iau în calcul și ipoteza că aceștia ar fi reușit să părăsească țara.

Citește și: Noi detalii în cazul crimei lui Adrian Kreiner. Au fost identificați criminalii afaceristului din Sibiu. Martorul cheie a spus tot

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Identificarea criminalilor s-a realizat prin analizarea probelor de ADN prelevate de la locul crimei și prin depozițiile multiplelor martori. Mai mult, unul dintre autori ar avea antecedente de natură violentă.

În cursul nopții precedente, forțele de investigație au efectuat o percheziție la locuința unui individ care, în aceste momente, este reținut de către poliție. Bărbatul este suspectat că i-ar fi adăpostit pe cei trei indivizi și că i-ar fi transportat.

Criminalii lui Adrian Kreiner au fost identificați. Cine sunt cei trei bătbați care l-au ucis pe afaceristul din Sibiu în propria casă

Martorul cheie din anchetă a spus tot

Bărbatul din Timișoara, la al cărui domiciliu s-au efectuat noaptea trecută percheziții, ar fi dezvăluit ceea ce s-a întâmplat cu adevărat, cu speranța că va primi o pedeapsă mai blândă.

Citește și: VIDEO: Suspectul în cazul asasinării lui Adrian Kreiner a fost dus înapoi la Timișoara. Polițiștii fac percheziții în locuința lui

Suspectul a fost prins în Timișoara și apoi transportat la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Sibiu pentru a fi audiat în calitate de martor. Acesta ar fi încercat să comercializeze ceasurile furate de la afacerist, bunuri care au fost evaluate la 200 de mii de euro.

Individul a fost anterior condamnat într-un caz legat de falsificarea de carduri peste ocean. 

Cei trei criminali știau detalii din viața milionarului

Indivizii responsabili pentru spargerea locuinței lui Adrian Kreiner, afaceristul în vârstă de 50 de ani din Sibiu, îl cunoșteau pe acesta și știau detalii despre viața sa privată. Există posibilitatea ca aceștia să fi monitorizat casa omului de afaceri cu câteva zile înainte de a comite fapta.

”Este foarte posibil ca cei care au comis fapta să fi știut că nu există o conexiune între locuința respectivă și vreo firmă de pază, de aceea și-au permis să taie alimentarea camerelor de supraveghere și de aceea și-au permis să stea în locuință mai mult timp, fără teamă că va apărea o echipă de intervenție  ”, a declarat în urmă cu o săptămână pentru stirilekanald.ro criminologul Dan Antonescu.

Adrian Kreiner înființase și gestiona Matec CNC Technik, o companie specializată în piese auto. În plus, el dezvoltase o monedă virtuală proprie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si