Astăzi începe procesul criminalului din Berceni, care ar fi omorât-o pe fetița concubinei sale și mai apoi a ascuns-o sub o canapea. Marcel Șerbuc ar trebui sa fie adus de la penitenciarul de maximă siguranță în instanța de judecată. Cu toate detaliile vine însă colega mea Adina Iliescu. Bună dimineața, Adina, te ascultăm!, a transmis Simona Pătruleasa.

Criminalul din Berceni, în fața instanței

Din clipă în clipă, aici, la tribunalul București unde ne aflăm și noi va fi adus din spatele gratiilor Marcel Șerbuc, cel care și-ar fi ucis cu bestialitate fiica vitregă de doar unsprezece ani. Acesta va fi prezentat în fața magistraților care îi vor decide soarta și asta pentru că aceștia vor da prima sentință. În acest caz știm foarte bine că este primul termen, așadar, în judecată pentru că parchetul de pe lângă tribunalul București l-au trimis pe Marcel Șerbuc în judecată pentru omor calificat. La acest termen se află mai multe persoane printre care și tatăl biologic al fetiței de doar unsprezece ani, mama acesteia, concubina lui Marcel Șerbuc, dar și alte persoane. De altfel, avocatul familiei victimei va cere audierea membrilor familiei care vor da detalii cruciale în acest caz. Știm foarte bine că la ultima audiere Marcel Șerbuc și-a recunoscut faptele, motiv pentru care avocatul familiei cere despăgubiri în instanță de aproximativ două sute de mii de euro.

Așteptăm așadar să vedem ce se va întâmpla în sala de judecată și bineînțeles care va fi prima sentință în acest caz, a transmis Adina Iliescu, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: Zi importantă pentru Marcel Șerbuc! Bărbatul care i-a luat viața fetiței concubinei sale va fi adus luni în fața judecătorilor de la Tribunalul București

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si