Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Criminalul din Făget a fost prins! Declarațiile halucinante făcute în momentul reținerii

Criminalul din Făget a fost prins în localitatea Bichigi la volanul unei mașini despre care politistii bănuiesc ca ar fi fost furată.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bărbatul era in apropierea casei sale la volanul unei mașini despre care politistii bănuiesc ca ar fi fost furată. A fost prins in localitatea Bichigi.

Este dus la Spital pentru prelevare de probe biologice, ulterior o sa fie dus la audieri la Politia din Făget, apoi dus direct in fata magistraților pentru propunere de arestare preventivă.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Citeste si: Cazul Sorina! Sebastian Bodu e convins că procuroarea Maria Piţurcă va scăpa cu faţa curată, deşi e anchetată disciplinar: „Secția pentru Procurori a CSM o va albi”

Citeste si: Dragoş Bucurenci a fost făcut praf de Paula Rusu pentru că promovează ţigările electronice: „Nu ai nicio ruşine! Mă oripilează ipocrizia!”

In momentul capturării criminalul le-a spus polițiștilor ca mergea acasă sa facă un dus, ca a stat ascuns intr-un pom pana atunci. Când a fost întrebat de ce a comis asasisatul, a susținut ca din cauza unei icoane dintr-o cameră. Mașina este a lui Ionuț, a unui prieten care a lăsat-o la Povergia, care e la pescuit.

Icoana de argint l-a scos afară din casă la 6 dimineața și l-a determinat sa unele lucruri, să aibă o forță inumană. A recunoscut ca a dat cu piciorul și a spart capul unei femei și capul unui om.

Citeste si: Codul administrativ, adoptat săptămâna trecută prin OUG, a fost modificat în şedinţa de Guvern

Citeste si: VIDEO| Afacerile care fac bine. Banii sunt redistribuiți angajaților

La iesire din sediul poliției din Făget criminalul a spus ca de asta se afla la Politie, pentru ca ii pare rău pentru ce a făcut.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI