La 75 de ani, barbatul este suspectat ca ar fi comis una dintre cele mai infioratoare crime petrecute vreodata in tara noastra. Cruzimea de care ar fi dat dovada e frapanta, mai ales ca cea pe care ar fi ucis-o cu o salbaticie iesita din comun ii era iubita.

Groaza care se citeste pe chipurile cunoscutilor au simtit-o pana si anchetatorii,
alertati in aceasta dimineata, de un apel ce parea de necrezut!

Cu voce ingrozita, cineva anunta ca la marginea cimitirului din oras, zace trupul fara maini si fara picioare al unei femei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dupa indelungi verificari, victima a fost identificata: Dumitra Popeanu avea 62 de ani si de 6 luni avea o relatie cu Vasile Tofan, un barbat in varsta de 75 de ani, aparent fara apucaturi de criminal!

Intre barbatul de 75 de ani si femeia mai tanara cu 13 ani s-a infiripat o poveste de dragoste, in urma cu 6 luni. Ambii vaduvi, au gasit alinarea unul in bratele celuilalt si aproape fiecare noapte o petreceau impreuna.

Ultima intalnire ar fi avut-o la el acasa, unde ar fi inceput o cearta pricinuita de alcool. Cu o agresivitate rar intalnita, barbatul si-a atacat iubita cu un cutit, apoi i-a dezmembrat trupul in cada. Ca sa nu fie descoperit, a abandonat ramasitele umane langa un gard.

Oana Hincu- procuror la Parchetul de pe langa Tribunalul Galati: In apropierea cimitirului Sf. Lazar a fost descoperit cadavrul unei femei.

Acesta era transat si disimulat in 4 saci de nylon. 1.48

Cand s-a trezit din betie, batranul a fugit intr-o comuna din Bacau. Rapus de remuscari, i-a povestit unui prieten ce a facut, iar acesta a alertat autoritatile.

Capturat imediat, Vasile Tofan si-a recunoscut fapta. Acum, este cercetat pentru omor si profanare de morminte si risca sa-si petreaca restul zilelor dupa gratii. Femeia pe care a ucis- o avea doi fii, amandoi aflati la munca, in Italia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si