La fel de tacut ca pana acum, Ionel Lepa si-a facut aparitia astazi la Parchetul de langa Tribunalul Timis. A primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile, apoi a fost audiat ore bune de procurori.

A recunoscut ca l-a ucis pe politistul Cristian Amariei, dar sustine ca n-a vrut sa-l omoare, ci doar sa-l impuste in picior.

In plus, Lepa a mai spus ca a fugit pentru ca nu mai voia sa se intoarca in puscarie, pentru ca-si petrecuse deja 16 ani din viata in spatele gratiilor.

In timpul audierilor, a fost reprezentat de un avocat din oficiu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Criminalul a facut confesiuni si medicilor din spital, in urma cu doua seri. Cu sange rece si chiar batjocoritor, a povestit cum a reusit sa fie mereu cu un pas in fata armatei de politisti.

Ionel Lepa a reusit sa se furiseze in casa prietenului sau, chiar si cand locuinta era pazita de politisti. De la geam, ii asculta pe oamenii legii cum fac filtre si afla astfel care sunt zonele impazite de mascati.

Citeste si: VIDEO| Polițistul din Recaș, înmormântat cu onoruri militare. Imagini pline de durere din cimitir

Lui Viorel Seicaru- lider al sindicatului national al politistilor- nu i se pare greu de crezut ca ucigasul a fost mai ager decat 350 de agenti.

Viorel Seicaru: Avem Academia de politie care pregateste sefi. Sunt multi care termina si ajung sefi fara sa cunoasca realitatea din strada.

In plus, cei care lucreaza in sectiile de politie nu sunt antrenati prea des.

Citeste si: CUTREMURĂTOR! Care au fost primele cuvinte ale criminalului din Timiș după ce a fost dus la spital! ”Nu credeam că mai apuc ziua de mâine”

Ionel Lepa detinea in mod ilegal 3 pistoale, mai multe gloante dar si o grenada, pe care a declarat ca n-ar fi ezitat sa le foloseasca, daca n-ar fi fost capturat de politisti in miez de noapte.

Momentan, infractorul periculos este incarcerat la penitenciarul din timisoara, dar va fi mutat in curand intr-o unitate de maxima siguranta, cel mai probabil la Arad.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si