Bogdan Ionel își ispășește pedeapsa primită pentru că a ucis-o cu nu mai puțin de 32 de lovituri de cuțit pe Petronela Mihalachi, un fotomodel în vârstă de 18 ani.

Pedeapsă considerată de mulți oameni prea blândă pentru o asemenea faptă voce de barbat.

Criminalul și victima lui se cunoscuseră pe o rețea de socializare, iar în ziua tragediei Bogdan și Petronela au ajuns în pădure pentru o ședință foto, care avea să se sfârșească sângeros.

Băiatul avea deja un cuțit asupra lui, armă pe care a folosit-o ca să se răzbune pe fată, care se pare că i-ar fi jignit iubita.

Plin de sânge, fotograful a plecat spre cimitirul din localitate, unde a dat peste doi polițiști locali. Intrebat de ce e plin de pete, el le-a spus ca a cazut si s-a ranit. Agentii i-au chemat un taxi ca sa se duca la pediatrie, dar, in loc sa intre in spital, baiatul s-a dus acasa. De-acolo a fost ridicat de polițiști.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Citeste si: Mihaela, iubita lui Bogdan Ionel, criminalul din Botoşani, şi-a deschis contul de socializare. Ce a postat tânăra la 6 luni de la crimă

Adolescentul de 16 ani a fost adus de anchetatori pentru reconstituire la scena teribilei crime. In genunchi, in fata unui manechin care o întruchipa pe Petronela, el a fost pus sa refaca pas cu pas ultimele clipe din viata tinerei.

Acolo, criminalul nu și-a ridicat ochii din pământ minute în șir, în timp ce în pumn strângea un șervețel de hârtie, semn că plânsese.

Pe de altă parte, prietenii lui Bogdan au refuzat să creadă, pur și simplu, că adolescentul ar fi fost în stare de o asemenea faptă și au susținut tot timpul că ar fi luat asupra lui vina altcuiva.

Amicii il apara si spun ca iubita lui ar fi mers intr-atat de departe, incat sa-si faca si un selfie la locul crimei.

Chiar dupa crima, in incercarea de a se justifica, baiatul marturisea online ca suferinta pe care apropiatii i-au provocat-o l-a transformat in monstru: cei dragi n-ar fi fost de acord ca el sa aiba o relatie cu o fata crescuta in centrul de plasament si de-o alta religie decat a lui. S-a răzbunat pe prima persoană care i-a ieșit în cale.

Citeste si: Bogdan Ionel, adolescentul care a ucis-o pe Petronela, nu va merge la puscarie! El va fi internat intr-un centru de reeducare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si