Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Crina Zvobodă, despre viața de ventriloc. Arta de a vorbi fără să-ți miști buzele aduce în prim plan adevărate personaje care cuceresc publicul

Despre viața de ventriloc, dar și despre cecerirea publicului prin arta de a vorbi fără să-ți miști buzele, ne oferă detalii Crina Zvobodă și "Bunicuța".

Redactia Stirile Kanal D,

Crina Zvobodă și bunicuța, colaborare de succes [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Spectacolele de ventrilocie fac senzație printre cei mici și mari! Arta de a vorbi fără să-ți miști buzele aduce în prim plan adevărate personaje care cuceresc publicul. Este și cazul Bunicuței, căreia îi dă viață Crina Zvobodă. Ambele se află alături de noi, în platoul știrilor. Bine ați venit! Ne bucurăm să vă avem ca oaspeți!, a transmis Cristina Dorobanțu.

Crina Zvobodă, despre viața de ventriloc

- Ce faci, Bunicuțo?

Ce să fac, ai zis despre Crina, că ea îmi dă viață. Cristina, să știi că eu îi dau o viață ei, îi dau curaj și o fac să improvizeze ca nimeni alta, fără mine Crina ar fi pierdută, a spus Bunicuța.

Așa este, mă simt mult mai liberă atunci când am o păpușă pe mână,

a spus Crina Zvobodă.

- Știu că ai multe spectacole la activ în ultima vreme. Cum este la un astfel de spectacol? Vin doar copii sau se bucură de personajele tale și adultii?

Așa este, slavă Cerului, spectacolele curg în perioada aceasta. Când avem un spectacol pentru copii, vin copii însoțiți de familie, iar când avem spectacole pentru publicul adult atunci chiar le recomandăm să nu cumva să ia copiii, chiar dacă există o păpușă sau două într-un spectacol de teatru nu înseamnă că acel spectacol este pentru copii, a

spus Crina Zvobodă.

- Dar, tu cum te simți Bunicuto, cand vezi atâția spectatori?

Mă simt iubită și fericită, pentru noi actorii asta este cea mai mare răsplată șă vină lumea la teatru și să se bucure de ceea ce le oferim, a spus Bunicuța.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

- Crina, cât e de greu să dai viață personajelor, prin arta ventrilociei?

Nu este ușor, dar se învață. Este o tehnică aceasta avem vetrilociei, o tehnică pe care oricine poate să o învețe, nu trebuie să ai niște abilități speciale ca să poți vorbi fără să-ți miști buzele.

Dacă este vorba despre talent, atunci este vorba despre talentul actoricesc, a spus Crina Zvobodă.

- În cât timp reușește cineva să învețe bazele ventrilociei?

Mie mi-a luat aproape un an să învăț această tehnică și să o stăpânesc foarte bine, apoi a mai durat câteva luni timp în care eu am jucat câteva spectacole pe gratis, pur și simplu voiam să joc ca să învăț, exersez acest gen de spectacole în fața publicului, că una era acasă în fața oglinzii, alta era în fața publicului și apoi na, i-am dat bătaie și cu fiecare spectacol susținut crește experiența și crește abilitatea de a improviza, a spus Crina Zvobodă.

- Câte personaje ai și cum le-ai ales?

Personaje păpuși am cam nouă, habar nu am, pur și simplu pe Bunicuța am ales-o pentru că mi-am dorit să am un personaj inspirat de profesoara mea de păpuși din facultate, nu mai este acum printre noi, dar mare, mare artist păpușar al țării noastre și Bunicuța este inspirată și de bunica mea. Este cumva o combinație între cele două bunicuțe din viața mea ca să zic așa, bunica mea și dna. mea profesoară de păpuși și astfel s-a născut bunicuța Julieta. Iar celelalte personaje pur și simplu, nu știu, mi s-a întâmplat ceva sau am văzut ceva pe stradă și am zis cred că un personaj din acesta ar amuza și m-ar inspira pe mine să scriu texte pentru el și desigur, am și personaje pe care le interpretez fără păpuși, iar acolo sunt mai multe nu știu așa în total poate vreo cincisprezece șaisprezece personaje, a spus Crina Zvobodă.

- Și bunicuța nu este geloasă?

Nu sunt geloasă, de ce să fiu geloasă? De ce să fiu geloasă, sunt înțeleaptă Cristina, am o vârstă nu degeaba, a spus Bunicuța.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani își pierde viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

- Ce spectacole aveți planificate în perioada următoare? Cu cine vei urca pe scenă?

Chiar mâine sâmbătă pe douăzeci și șapte am spectacolul străini în viitor la teatru nou, la ora douăzeci spectacol pentru adulți e nu joc în acela dar vă zic tuturor. Este un spectacol pe cinste, cu scenariu foarte interesant, despre o lume peste două sute cincizeci de ani, o lume utopică, în care totul este la îndemână, totul este la un clic distanță, dar oamenii pentru a avea acces la această lume trebuie să renunțe la libertate și la contactul cu lumea cu vietățile cu natura, iar Radu și Cătălina formează singurul cuplu de oameni care nu s-au transpus în această lume, dar fac parte din ea, eu joc rolul Cătălinei, este un spectacol foarte sensibil și cu un text foarte inteligent și care te pune pe gânduri, iar duminică dimineață tot la teatrul nou o să am un spectacol pentru copii: Crina și păpușile vorbitoare, a spus Crina Zvobodă.

- Iar în final, nu am cum să nu o întreb pe bunicuța cum s-a simțit la noi în platou.

Cristina, cum Crina de viață păpușilor, tu dai viață platoului Știrilor Kanal D și îți mulțumesc mă simt onorată, a spus Bunicuța.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI