Jocurile de noroc au provocat un alt scandal la vârful guvernului, după ce un cunoscut hairstylist a ajuns la șefia instituției care reglementează și controlează această industrie de miliarde. Cristi Pascu nu s-a putut bucura de funcție decât două zile. Marcel Ciolacu l-a revocat după ce a văzut că are diplomă de specializare în coafură și că asta a stârnit indignare în rândul opiniei publice. Pascu e revoltat!, a transmis Cristian Sabbagh.

Cristi Pascu, șef peste păcănele pentru două zile

Doar două zile s-a bucurat vestitul hairstylist Cristi Pascu de șefia Oficiului pentru Jocurile de Noroc. Numirea lui în funcția de vicepreședinte, cu rang de subsecretar de stat, a stârnit un scandal uriaș pe scena politică și în societate- iar nu înțelege de unde atâta înverșunare.

„Nu sunt frizer de meserie, eu sunt hairstylist și este o diferență foarte mare! Știu să tund și bărbați, mă pricep... nu înseamnă că, dacă sunt frizer, sunt și prost! Sunt un om de business de succes. Să reținem! Tocmai asta m-a calificat în acest domeniu!”, a declarat Cristi Pascu.

Cristi Pascu are o diplomă de specializare în coafură și a terminat Dreptul la Universitatea Hyperion, la 32 de ani. A ajuns la șefia instituției care controlează industria jocurilor de noroc luni, la propunerea Partidului Național Liberal din care face parte și care i-a adus și un scaun de consilier local în sectorul 6.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: VUDEO- Alertă de norovirus în Timișoara! Peste 120 de elevi s-au îmbolnăvit până acum

După ce i-a studiat CV-ul hairstylistului, premierul Marcel Ciolacu, a transmis astăzi, înaintea ședinței de guvern că îl revocă din funcție. După tot războiul iscat- Cristi Pascu s-a revoltat.

„Cine are competențe în acest domeniu? Ar trebui să luăm pe cineva care lucrează la o companie de jocuri de noroc să vină să ne învețe? Cred că, dacă aș fi fost un pedofil, nu aș fi fost atât de stigmatizat în această campanie. Este clar că a fost o campanie împotriva mea, pentru că sunt cunoscut!”, a declarat Cristi Pascu.

De-a lungul anilor, Pascu a condus mai multe saloane de înfrumusețare, dar a fost și consultant în domeniul construcțiilor și tehnologiei, după cum apare în CV. În prezent e președintele Clubului oamenilor de afaceri liberali Sector 6. Oficiul pe care ar fi urmat să-l conducă reglementează piața păcănelelor și a pariurilor online, care a luat un avânt incredibil în România ultimilor ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si