Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cristian Pomohaci pretinde că și-a cumpărat o stea la Hollywood

Supărat că nu mai bucură de faima de dinainte de scandalul sexual în care a fost implicat - Cristian Pomohaci visează la Hollywood.

Iulian Ciurea,

Cristian Pomohaci pretinde că și-ar fi luat o stea la Hollywood, pe Walk Of Fame

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Odată ce misiunea a fost îndeplinită- iar steaua lui Michael Jackson descoperită- aventura lui Cristian Pomohaci pe tărâmul făgăduinței de la Hollywood în plină pandemie a continuat cu un adevărat spectacol.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Îmbrăcat în sutană și cu traista tradițională pe umăr, preotul de la Moșuni a imortalizat hotelul despre care se spune că e bântuit de stafia celebrei actrițe Marilyn Monroe- apoi a realizat că- în schimbul unei sume modice- și el ar putea să aibă o stea

pe vestitul Walk of Fame.

Cristian Pomohaci pretinde că și-ar fi luat o stea la Hollywood, pe Walk Of Fame

Fotografiile menite parcă să stârnească invidie au fost făcute publice aseară- când părintele s-a lăudat și cu statueta de Oscar pe care și-a cumpărat-o.

Unii condamnă gestul ca fiind grandomanie- alții însă îl felicită pentru reușită...

Cert e că visul american a părut mai degrabă un coșmar pentru Pomohaci- de vreme ce vorbește despre acele meleaguri într-o oarecare batjocură.

„Aici sunt tinerii ăștia fără Dumnezeu”, pretinde Pomohaci.

Pomohaci a făcut vizita peste ocean exact când în România avea loc un nou termen în procesul în care era judecat pentru evaziune fiscală și de la care a lipsit.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI