„Cristina Drăgan Diaconescu este mamă, soție, artistă și farmacistă. Are patru minuni acasă și un soț care o susține necondiționat, iar astăzi a venit în platoul Știrilor Kanal D pentru a ne povesti despre pasiunile sale, dar și despre cum face față provocărilor de zi cu zi”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cristina Drăgan Diaconescu, farmacista cu voce de vis

Silvia Ioniță: Bine ai venit, Cristina! Ești atât de tânără și cu pasiuni care, să spun așa, se dezvoltă cumva după partea a doua a vieții, începi să descoperi folclorul, de exemplu. Una dintre pasiunile tale înțeleg că este și cusutul.  

Cristina Drăgan Diaconescu: Bine v-am găsit! Mă bucur tare mult că sunt alături de dumneavoastră. Da, atât cusutul, cât și cântatul au pornit, cred eu, încă din pântecele mamei pentru că le-am moștenit de la părinți în familie. La noi se asculta radio cu muzică populară mereu și cusutul l-am dezvoltat mai bine după ce am născut primul copil, pe Antonia.

Citește și: VIDEO- Pregătiri pentru Ziua Îndrăgostiților. Administratorii hotelurilor au pregătit pachete speciale pentru cupluri

Silvia Ioniță: Acum câți ani?

Cristina Drăgan Diaconescu: Acum șapte ani.

Silvia Ioniță: Deci de acum șapte ani ai mai făcut încă trei copii în afară de Antonia, să-ți trăiască, extraordinar.

Ce ai tu pe tine în momentul ăsta e cusut de tine, mi-ai mărturisit.

Cristina Drăgan Diaconescu: Da, este o cămașă cusută de mine. Am terminat-o anul trecut, în 2023, cam în două-trei luni, dar nu am cusut zi de zi. Când am putut. Însă am fost un pic „hoață”, ca să spun așa, mi-am ales materialele potrivite astfel încât să nu stau să buchisesc foarte mult.

Silvia Ioniță: Motivele folclorice pe care le-ai pus tu acolo pe cămașă sunt studiate, au semnificația aparte sau ai pus ce-ți place ție?

Cristina Drăgan Diaconescu: Nu. Am respectat zona din care vin, adică zona Iașului. Am găsit o planșă într-o culegere, o planșă din localitatea Lungan și m-am ghidat după ea. Nu am copiat sută la sută, am mai adăugat și de la mine, dar așa este ideal și sunt foarte bucuroasă că am reușit să termin a treia cămașă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Silvia Ioniță: Este o pasiune care cere timp. În afară de faptul că ești mamă a patru copii, ești soție, mai ești și farmacist și cânți. Te duci și la serviciu. Cum te împarți în toate aceste provocări?

Cristina Drăgan Diaconescu: Da, după ce voi pleca de la dumneavoastră merg la muncă. Este o bucurie să mă întâlnesc și cu pacienții, dar, totodată încerc să nu-mi neglijez nici familia, să fiu cât mai implicată în creșterea copiilor și să fiu cât mai aproape de soțul meu. Nu este ușor.

Silvia Ioniță: Cum l-ai cunoscut pe soțul tău? Trebuie să țină cineva pasul cu tine la câte faci.

Cristina Drăgan Diaconescu: Da, soțul meu este un om minunat. Ne-am cunoscut pe Facebook, întâmplător, dintr-o greșeală, dar după aia s-a transformat într-o minune frumoasă.

Silvia Ioniță: Ce fel de greșeală?

Cristina Drăgan Diaconescu: Greșeală, adică el mi-a trimis cerere de prietenie crezând că sunt una dintre clientele lui. A fost la un botez, a făcut poze.

Silvia Ioniță: El e fotograf.

Cristina Drăgan Diaconescu: Da, și mama copilului o chema Cristina Drăgan, cum mă chema pe mine. A căutat repede, era adormit dimineața și mi-a trimis mie din greșeală, n-a văzut poza în fine. Și eu, între timp, văzând că este fotograf, am zis că hai să-i dau cerere, deși nu aveam niciun prieten comun.

Citește și: VIDEO- Celine Dion, aplaudată la Premiile Grammy. Cântăreața a avut prima apariție publică din ultimele 3 luni

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Silvia Ioniță: Tu mai crezi în coincidențe?

Cristina Drăgan Diaconescu: Nu cred în coincidențe, cred că așa a vrut Dumnezeu să se întâmple. Eu cred că orice om care intră în viața mea are un rol. Dumnezeu din cel mai mare rău tot scoate un bine.

Silvia Ioniță: „Nevasta-i inimă în casă”, spune această piesă. La voi?

Cristina Drăgan Diaconescu: La fel este. De aici m-am inspirat. Chiar din realitatea noastră de zi cu zi.

Silvia Ioniță: Tu faci versurile?

Cristina Drăgan Diaconescu: Eu le-am făcut, eu am făcut textul, cu inspirație din folclor și încerc ca la toate cântecele să păstrez linia aceea de tradițional. Soțul meu chiar mă susține să merg pe linia cântecului tradițional.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si