Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Cristina Țopescu, depusă la capela cimitirului Bellu. Ceremonia de incinerare, programată mâine

Sicriul cu trupul neinsufletit al regretattei jurnaliste Cristina Țopescu este depus, astăzi, la capela cimitirului Bellu. Astfel, cei care vor sa-si ia ramas bun de la jurnalistă vor putea veni la catafalcul ei.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ceremonia de incinerare va avea loc joi, cel mai probabil, la Crematoriul Vitan Bârzeşti. Există însă și informații potrivit cărora mama jurnalistei, care a venit în România, nu ar fi de acord cu incinerarea.

Realizatoarea de televiziune şi prezentatoarea Cristina Ţopescu a fost găsită fără viaţă, duminică seară, în locuinţa ei din oraşul Otopeni, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov.

Cristina Țopescu, depusă la capela cimitirului Bellu

Poliţia a fost alertată de o vecină, care a spus că nu a mai văzut-o pe Cristina Ţopescu de trei săptămâni, reamintește news.ro.

Citeste si: Aici va incinerată Cristina Țopescu! Avem imagini de la locul în care va fi adusă jurnalista pentru ultima dată! EXCLUSIV

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„În cursul acestei seri, în jurul orelor 22:00, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat de către o femeie cu privire la faptul că vecina ei nu a mai fost văzută de aproximativ trei săptămâni. În urma sesizări, poliţiştii oraşului Otopeni au intrat în imobilul respectiv unde au găsit o persoană decedată care nu prezintă urme vizibile de violenţă.

Urmează să se efectueze în cauză expertiza medico-legală”, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Fiica comentatorului sportiv Cristian Ţopescu avea 59 de ani.

Cristina Ţopescu, născută pe 4 iulie 1960, la Oradea, a urmat cursurile Facultăţii de Limbi Străine de la Universitatea din Bucureşti, secţia engleză-italiană. A început să scrie la revista Cinema, iar în 1991 s-a alăturat redacţiei TVR.

A lucrat mulţi ani apoi pentru Prima TV ca prezentator de ştiri, după care la Antena 3. Ţopescu a realizat numeroase interviuri şi corespondenţe, iar în 2017 s-a retras din presă, pentru politică. La finalul anului trecut, Cristina Ţopescu a fost numită consilier al ministrului Sănătăţii.

Citeste si: Scandal în familia Cristinei Țopescu după ce mama ei nu ar fi fost de acord cu incinerarea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI