„Ca în fiecare an, la Oscaruri se face topul celor mai bine îmbrăcați, dar și al celor care au fost pe lângă subiectul „modă”. Colega mea, Gabriela Ghizel, ne arată ce vedete au primit verdictul <<nu ai stil>> din partea criticilor ”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Cele mai slabe ținute de la Gala Oscar

Gabriela Ghizel: Se pare că a fost una dintre cele mai surprinzătoare gale Oscar în materie de ținute.

Și nu în sensul bun. Criticii de modă chiar s-au plâns. Citez: „Am văzut prea multe tutu-uri și proiecte de abilități practice pe covorul roșu”.

Citește și: VIDEO-Oppenheimer este marele câștigător la Oscar! Dincolo de premii, seara a fost un spectacol cu momente de excepție

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Începem cu Ariana Grande, care nu a reușit să intre în grațiile stiliștilor deși, la rochia ei Giambatista Valli s-a lucrat mai bine de 200 de ore. Și a ieșit „o plăpumioară”, așa cum a fost numită în presă.
Nici colega ei din musicalul „Wicked” nu a reușit să obțină un vot pozitiv. Cynthia Erivo a avut o rochie verde, din piele, cu volane ascuțite. Dacă v-ați gândit la un dinozaur din Jurassic Park, ei bine fix asta au văzut și criticii de modă.


Pentru al doilea an la rând, Dwayne the Rock Johnson merge tot pe un costum din satin și o dă... tot în bară. Materialul,  forma, niște cute cel puțin bizare, iar culoarea pur și simplu nu-l avantajează.
Billie Eilish nu arată rău dar... „a greșit evenimentul”. Asta au spus jurnaliștii de modă care i-au comparat ținuta cu uniforma de școală a unei eleve.
Dar ei măcar au încercat.
John Cena în schimb s-a gândit că cea mai potrivită ținută este... nicio ținută. A apărut gol pușcă pe scenă în amintirea acestui moment. S-a întâmplat la Gala Oscar din 1974, când un bărbat a apărut din senin gol pușcă pe scenă. Omagiul lui John Cena a fost primit cu hohote de râs din partea audienței.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si