De câteva luni trăia ca în iad, povestesc vecinii, care au alertat poliția nu o dată, ci de trei ori. Acum, agresoarea e departe, însă victima a rămas o legumă, la pat, în urma bătăilor crunte. Nu poate vorbi și nu poate nici măcar să ducă lingura la gură de una singură. Atenție, sunt imagini cu un puternic impact emoțional!

Biata bătrână, în vârstă de 84 de ani, este lovită sălbatic în timp ce este căzută la pământ în curte și dezbrăcată.

Cea care nu are pic de milă se pare că îi este fiică. Vreme de 6 minute, cât ține filmarea făcută probabil de un vecin, individa îi poruncește să se ridice și o supune unei terori greu de îndurat. Pălmuită, trasă de păr și lovită cu picioarele, victima aproape că rămâne fără suflu.

Citeste si: 15 cadre medicale şi 13 pacienţi de la Spitalul de Neurochirurgie din Iași confirmaţi cu COVID-19

Groaznicele scene au fost filmate în comuna Crețeni din Vâlcea la sfârșitul lunii trecute, iar polițiștii spun că agresoarea, în vârstă de 62 de ani, a fost deja audiată, iar bătrână dusă la spital pentru îngrijiri.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

După o lună o regăsim acasă, departe de cea care i-a făcut viața un iad, dar distrusă. E o legumă țintuită la pat. Nu poate vorbi şi nu mai poate mânca singură.

Citeste si: Ultima oră! Decizia luată de soția lui Mihai Șora după ce a anunțat că sunt ”pozitivi”

Femeia care este acum lângă bătrână și care îi este rudă povestește că fiica agresoare locuia în altă comună din Vâlcea, însă în urmă cu un an venise să aibă grijă de ea.

De câteva luni, însă, începuse să o umilească în ultimul hal și să o bată.

”Dacă ea nu se poate ridica din pat.... îmi era rușine să mă mai uit.... păi, spunea că cădea. Nu spunea... nu. Nu mă bate!”, spune femeia.

Citeste si: Bătrână dezbrăcată și bătută cu bestialitate în curte! Cine e agresoarea? Totul a fost filmat! Victima, tăvălită în noroi

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Bărbatul a fost cel care a alertat poliția și a reușit să o scape astfel de calvar pe sărmana bătrână. Omul spune însă că nu e prima oară când a sesizat autoritățile:

”Am sunat eu încă de două ori la poliție. Au venit, nu au luat nicio măsură. Dacă îi dădea o amendă poate că o speria! Consuma, da! Vorbim de fiică. De fiică, da, da!”.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru  violență în familie, dar cercetările nu au fost încă finalizate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si