La câțiva metri de plaja Mamaia, în nordul stațiunii, mai multe familii au ales să își petreacă concediul în natură. Aici am întâlnit-o și pe Andreea, într-o auto rulotă inedită.

Preferă campingul cu rulota pentru a scuti cazarea costisitoare

Timp de trei luni Andreea a călătorit prin Europa și a descoperit mai multe țări. Pentru o astfel de rulotă costurile se pot ridica chiar și la jumătate de milion de euro, însă banii dați pentru cazare devin istorie.

Fetițele Andreei sunt în mod special fericite de aventurile pe care le au de când călătoresc cu rulota.

Citește și: VIDEO- Sate pustii, readuse la viață. Tinerii anttreprenori vin cu idei inedite pentru a atrage turiști

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ideea de a petrece vacanțele la rulotă i-a fost insuflată și tatălui Andreei, care la rândul lui a decis să-și cumpere o astfel de casă pe roți.

În același camping i-am întâlnit și pe soții Roșu, din Galați, care în ultimii ani și-au petrecut vacanțele la mare, la rulotă cu mâncarea adusă de acasă.

Dacă unii au ales să stea în rulote, alții au vrut să experimenteze dormitul în hamace.

Costurile de campare sunt de 34 de lei pe zi pentru rulote și 24 de lei pentru cei care vor să se cazeze la cort. În acești bani turiștii au acces la dușuri la toalete dar și la plajă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si