,,A trăit într-o singură viață cât alții într-o sută! Artista Elena Merișoreanu se consideră în acest moment cel mai bogat interpret din țară noastră. O bogăție pe care nu o poate măsură în bani, ci mai degrabă în momente și...în generații. Cântăreața se bucură de primul ei strănepot căruia îi povestește, deja, amintiri din vremurile tinereții'', a transmis Cristina Dorobanțu.

Cufărul cu amintiri al Elenei Merișoreanu

Anthony Christofor are puțin peste 1 an și i-a înseninat viața Elenei Merișoreanu. Venirea lui pe lume a făcut-o pe una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din România să conștientizeze cu adevărat comoară pe care o are acasă.

Elena Merișoreanu: ,,Sunt foarte bogată, sunt cea mai bogată persoană, trebuie să șțiți că sunt cea mai bogată. Și dacă vorbim despre amintiri. Avem o piesă și cu amintiri, era o doină dar v-aș lua prea mult. Nu rupe mai, că asta e mamaie când era tânăra''.

Și tot băiețelul este responsabil și de amintirile readuse în actualitate de străbunica lui. La 77 de ani, doamna muzicii populare se laudă cu o carieră aproape cât viață și privește cu nostalgie în urmă ei. Plecată de la 16 ani de acasă, artista a luptat pentru visul ei.

Elena Merișoreanu: ,,De când eram mică de la 4 ani mă ducea tată cu vitele, atâta cântam, acolo în pădure, știi că vine ecoul, mă atât de fain era.

Tată nu a vrut, a fost o tragedie când am plecat, tată a zis nu, a zis să fac pedagocică la Deva și să mă fac învățătoare în sat’’.

Elena Merișoreanu: ,,La mine în comuna mea de unde sunt eu nu aveam nici lumina electrică și m-am trezit în metropolă României unde am învățat lucruri atât de frumoase, dar se spune că trecutul nu are viitoar și vârstă este doar o cifră’’.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Elena Merișoreanu: ,,Vreau să-ți arăt o poză când am venit la ansamblul. Dar ce costum frumos. Se purtau costumele scurte, când am fost angajată nu era post de solist de muzică populară. Soliștii de muzică populară cântau și muzică ușoară, am fost colegă cu Dida Drăgan, cu Petrică Geambașu’’.

Viață i-a scos în cale oamenii potriviți, la momentul potrivit. Chiar și după 60 de ani de caroera, Elena Merișoreanu și-a păstrat veselia și spiritul tonic. Iar amintirile frumoase adunate în decenii îi cultivă această stare.

Elena Merișoreanu: ,,Ia uită-mă cum eram eu pusă pe carte poștală aveam vreo 45 de kilograme, acum s-au înmulțit. Nu se vede, dar se simte. Uite aici sunt eu cu soțul meu și cu rudele, la nuntă’’.

Însă pe cât de energică este, pe atât de emoțională devine când vorbește de familia ei-soțul, cele două fiice, 4 nepoți și un strănepot, precum și toți ceilalți apropiați sufletului care îi sunt mereu în preajmă.

Elena Merișoreanu se laudă cu o căsnicie de aur, la propriu, căci a depășit cei 50 de ani de mariaj cu soțul.

Discuție reporter-Elena Merișoreanu- ,,Aici sunt la cununie la sectorul 1, cu un buchet de gladiole. Da. Cu soacra-mea. Aici e fica-mea cea mare, care e bunica, nepotul care era mia mic aici, nepoțică, nepotul și nepoata, mama mea cu soțul și cu Ela. Aceasta este o poză dragă pt dvs, mama nu e mai e în viață fetele erau mici, soțul meu era și el slăbuț''.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO-Marcel Pavel, mărturisiri emoționante despre familie. ,,Lucrul cel mai important în viață, familia''

Elena Merișoreanu: ,,Fără credință cred că nu aș fi reușit să fac nimic. Atâtea cumpene am întâmpinat în plecările mele în străînătate întotdeauna l-am avut pe Dumnezeu lângă mine și cred că îngerul păzitor pe care îl avem cu toțîi la botez a fost lângă mine''.

Discuție reporter-Elena Merișoreanu: ,,Sunteți împăcată cu acest moment? Da. Oricând și nu-mi pare rău de nicio zi care a trecut. Am avut o viață atâta de frumoasă, am umblat atâta lume, am cunoscut atâta lume. Dacă ar fi să mă nasc încă o dată, tot asta aș face’’.

Fără regrete și cu o poftă de viață uriașă, Elena Merișoreanu simte că viață a fost darnică cu ea. Își mai dorește un singur lucru: să aibă timp să se bucure încă mult și bine de momentele frumoase alături de strănepotul ei, micul Anthony.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si