Procurorii de la Criminalitate Organizată au spart cuibul interlopilor lui Miloși din Giulești. Indivizii care fac parte din temutul clan sunt acuzați că ar fi dat bani cu camătă și apoi ar fi șantajat victimele să le ia casele. Nu se știe câți oameni le-au căzut pradă. Cert e  spun anchetatorii  că interlopii ar fi recurs și la acte de violență ca să pună mâna pe imobile, a transmis Christian Sabbagh.

Interlopii lui Miloși, Cămătărie și șantaj

„Ne spuneți și nouă ce s-a întâmplat? De ce v-au adus? Nu știm de ce. De ce v-au adus astăzi aici? Nu știm, nu știm! Pentru port ilegal de frumusețe. Sunt acuzat de cămătărie, de șantaj? Nu, nu!” 

Cei doi concubini care se plâng că portul ilegal de frumusețe le-ar fi adus mascații în casă ar fi capii temutului clan interlop Miloși din Giulești.

Cei doi sunt acuzați că ar fi controlat o rețea de cămătărie și șantaj, prin care ar fi reușit să pună mâna pe mai multe imobile. Concret, susțin anchetatorii, femeia și bărbatul ar fi dat unor familii bani cu împrumut, ulterior le-ar fi cerut dobânzi uriașe. Ar fi avut locotenenți care ar fi amenințat victimele, ba chiar ar fi recurs la acte de violență care să le forțeze să semneze acte prin care cedeau apartamentele grupării interlope.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Nu suntem cămătari, tată. Noi muncim. Ați șantajat pe cineva? Nu, noi muncim!”.

Citește și: VIDEO-Bebino, din nou în centrul unei anchete penale! Acesta a fost săltat de mascați și reținut

7 persoane din București și județul Prahova au fost săltate, pe lângă cei doi concubini, considerați capii rețelei.

 „Tata chiar nu e o persoană avută de care să te legi, să ajungi la Diicot. Stă cu chirie, are o mașină de 2000 de euro. Sunt persoane mult mai sus care ar trebui sancționate.” 

Unii au fost luați pe sus de mascați în calitate de martori, căci aveau adresele de domiciliu în imobilele controlate de gruparea interlopă.

Anchetatorii nu au precizat deocamdată la cât se ridică prejudiciul în acest dosar. Nici câte victimă ar fi făcut gruparea interlopă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: