Avocatul acuzatului susține că vicarul a fost arestat pe nedrept și că în realitate capul răutăților ar fi chiar martorul.

Înainte să ajungă inculpat în dosarul de delapidare și fals în înscrisuri, preotul Ionuț Pop ar fi fost denunțător și avertizor de integritate al DNA Cluj.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Motociclist ucis de mașina condusă de iubita lui, la Galați. Cei doi se certaseră cu o zi înainte, el a visat-o la înmormântarea lui- antena3.ro

Citeste si: „Spectacol” inedit la Moscova. O țeavă de canalizare spartă a creat o „fântână arteziană” înaltă cât o clădire. Video- wowbiz.ro

Mai exact, acesta ar fi semnalat și denunțat ilegalitățile, șantajul și presiunile la care era supus

În timp ce era angajatul Episcopiei Sălajului, în luna martie, preotul Ionuț Pop a denunțat o serie de nereguli la DNA serviciul teritorial Cluj, iar în 30 iulie a început instrumentarea unui dosar pentru aceleași lucruri, însă la parchetul tribunalului Sălaj.

Episcopia Sălajului stă pe un butoi de pulbere. Tot mai multe voci susțin că afacerile ilegale pornesc de la cei cu funcții înalte. Arătat cu degetul este chiar episcopul Petroniu, cunoscut pentru vizitele de lucru pe care le făcea în țări exotice și nu numai.

Culisele furtului de la episcopia Sălajului[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si