Marco Raduano, cunoscut drept „Pallone”, a evadat sâmbătă dimineața din închisoarea de maximă securitate Badu 'e Carros din localitatea Nuoro, din estul insulei italiene.

Citește și: Și-a sugrumat soția după ce a venit mort de beat acasă și femeia i-a văzut mesajele obscene din telefon

Bărbatul de 39 de ani și-a procurat pe ascuns o cheie pentru curtea închisorii, apoi a coborât peretele exterior folosind mai multe lenjerii de pat înnodate între ele.

Citește și: Ucigașul "canibal", arestat pe aeroport, avea un pachet suspect de carne în bagaj

Șeful mafiei din Puglia a căzut de la înălțime pe iarba din afara zidurilor închisorii pentru a evada cu două ore înainte ca gardienii să dea trezirea și să descopere că a scăpat, informează ziarul italian Il Messaggero.

Marco Raduano, cunoscut drept „Pallone”, a evadat cu cearșafuri legate

[Sursa foto: Twitter]

Mafiotul Marco Raduano, dat în urmărire generală

Marco Raduano, un membru al Mafiei Gargano, care ispășește 19 ani pentru crime mafiote, urma să fie eliberat în 2046.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Gardiana de închisoare, prinsă în păcat cu un deținut periculos. Ce au descoperit polițiștii la ea acasă după ce au arestat-o

Secretarul general al penitenciarului din Sardinia Giovanni Villa a declarat ziarului italian: „De luni de zile denunțăm lipsa de personal și acesta este principalul factor care a compromis securitatea în închisoarea din Nuoro”.

Penitenciarul din Nuoro, Sardinia 

Penitenciarul din Nuoro, Sardinia 

[Sursa foto: Il Messagero]

Un reprezentant de la sindicatul închisorii a spus: „Avea să se întâmple mai devreme sau mai târziu, închisoarea este plină de lacune de securitate”.

Pe de altă parte, ministrul adjunct al justiției din Italia, Francesco Paolo Sisto, a spus că „a fost o evadare foarte bine pregătită”.

Citește și: O polițistă de penitenciar, acuzată de relații amoroase cu un deținut

După evadarea sa a fost lansată o vânătoare de oameni în Sardinia și urmează să fie efectuată o inspecție a închisorii Badu 'e Carros, potrivit lui Sisto.

Evadarea vine la câteva luni după ce „ultimul naș” al șefilor mafiei, Matteo Messina Denaro, a fost prins și arestat după 23 de ani de fugă.

Imaginile evadării au fost publicate de agenția Ansa.it.

Mafiotul a căzut de la înălțime


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si