Detalii halucinante dezvăluie anchetatori în cazul bătrânei din Ilfov, asasinate la comanda fiicei. Se pare că există dovezi imbatabile că femeia ar fi pus la cale scenariul ca în filme, iar fiica și ginerele au intrat în jocul diabolic. Cel din urmă a luat vina asupra lui, iar când a vrut să vorbească, a fost amenințat. Ba mai mult, individa în stare de o asemenea cruzime ar fi căutat pe cineva să-l ucidă și pe el în penitenciar.

Atenție, sunt detalii cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sababgh.

Detalii șocante despre asasinatul din București, realizat la comanda fiicei

Mai precis, femeia căreia i se conturează un portret de monstru, le-ar fi cerut fiicei și ginerelui să găsească pe cineva care să o ucidă pe bătrână, însă primul individ de care au dat i-a tras pe sfoară.

Cei trei nu s-au dat bătuți, astfel că ginerele a dat de respectivul zugrav pe care îl cunoscuse la construcția casei. Pentru zece mii de euro și un motoscuter, acesta a bătut palma.

Nepoata bătrânei, soțul ei și asasinul plătit au plecat împreună în seara crimei spre casa bătrânei. Femeia a intrat în casă, având ca misiune să o convingă să deschidă ușa. Ulterior, cei doi bărbați s-au năpustit asupra ei și au torturat-o până la moarte.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Au luat din casă și un lanț din aur și bani ca să îi ducă pe anchetatori pe pista unui jaf.

Până la urmă, ginerele celei ce a comandat asasinatul a luat toată vina asupra lui și a fost condamnat la douăzeci și doi de ani de detenție.

Citește și: VIDEO „A nins” cu grindină pe Transalpina. Vremea extremă face ravagii în România


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si