Cu glasul sfasiat de durere, parintii lui Razvan Ciobanu n-au putut spune prea multe. Au sosit la Constanta la prima ora a diminetii, sa ridice trupul designerului si au asteptat cu sufletul la gura o veste.

Necropsia incepe sa faca lumina in cazul mortii lui Razvan. La testele rapide de sange designerului i-ar fi iesit droguri in organism, spun, neoficial, surse din ancheta, dar rezultatele finale vor fi gata abia peste cateva saptamani.

O prietena apropiata a raposatului creator de moda neaga insa zvonurile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Laura Vicol, avocat: Nu e adevarat, eu de la ora 9 sunt lipita de peretele institutiei. N-a iesit nimeni, n-a declarat nimeni, nu exista asa ceva.

Tot astazi, evenimentele teribile ce au dus la moartea lui Razvan au fost puse cap la cap. Creatorul de moda si prietenii sai au avut o masa rezervata la festivalul de muzica electronica. Acolo ar fi comandat si ar fi consumat 3 sticle de bauturi spirtoase, bere si vin, spun aceleasi surse.

Spre dimineata, el si prietenii lui ar fi achitat o nota de 12.500 de lei si ar fi plecat, in masini separate, spre Capitala.

Razvan s-ar fi pierdut insa de grup si ar fi gresit drumul catre Bucuresti. Inainte de accidentul grav, designerul ar fi incercat sa trimita un SMS dar n-a mai reusit.

Laura Vicol: Asa cum Dumnezeu l-a iertat si l-a luat la el in saptamana luminata, asa rog pe toata lumea care mai are vreo suparare sa il ierte pe Razvan.

A fost un accident teribil si din cauza asta trebuie sa isi poarte centura de siguranta cand conduce. Daca avea centura, traia.

Inmormantarea lui Razvan Ciobanu va avea loc joi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si