„Pentru a vă ajuta să faceți alegerea corectă l-am invitat astăzi, în studioul Știrilor Kanal D pe designerul, Mihai Albu. Bine ați venit la noi”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cum ne alegem încălțămintea de sărbători

Cristina Dorobanțu: Sunt foarte multe doamne și domnișoare care se pregătesc să petreacă Crăciunul acasă, în familie. Ce le recomandați să poarte, ce încălțări?

Mihai Albu: Sigur că trebuie tratat evenimentul ca să-i spunem așa, într-un fel la anume, nu este o zi normală din an, este o sărbătoare și trebuie aleasă ținuta într-un fel anume. Este atât de specială încât fiecare membru al familiei ar trebui să aleagă o ținută, nu cea normală, de zi cu zi. Nu știu acum dacă se face în casă... în acest sens nu cred că e cazul de tocuri înalte și trebuie ales ceva elegant dar comod. Totuși e în casă, se stă la masă.

Citește și: VIDEO- Cum calculăm înălțimea potrivită a tocului. Sfaturile specialiștilor

Cristina Dorobanțu: Balerini?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mihai Albu: De ce nu, sigur că da, balerini, există o linie de balerini care are această linie, are schimbată proporția cumva să pară mai eleganți decât sună. Balerinul e o încălțăminte simplă, cu o linie simplă. În momentul în care anumite detalii, linia de compoziție se dezechilibrează cumva, poate să arate un balerin chiar cu o linie specială și să iasă în evidență. Nu mai vorbim de materialul folosit.

Dacă este un glitter, dacă este o piele cu anumite reflexe, cu anumită textură, dintr-o dată acei balerini vor ieși din anonimat și vor arăta ca niște piese de rezistență de fapt.

Cristina Dorobanțu: De Revelion ce ne recomandați? Văd aici pantofi cu glitter. Să purtăm glitter?

Mihai Albu: Fiind o seară specială, depinde de ținută și depinde de locul unde se desfășoară evenimentul, dacă este un club, dacă este un restaurant mare, sunt mulți invitați atunci sigur că și ținuta cumva impune pentru doamne rochii de seară la care trebuie asortate, trebuie încadrate anumite încălțări care să pună în valoarea acea ținută. Dacă vorbim de o rochie de seară cu brațele libere chiar dacă este lungă sau are crăpătură, poate spate gol, sigur că ar trebui sandale și de ce nu cu tocuri cât mai înalte. Chiar dacă tocurile se poartă destul de greu pentru o ținută, tocurile înalte, vorbim cele de 11 cm, încălțămintea spectaculoasă este cea cu tocuri înalte. Există variante și atunci când tocul mai cade din înălțime, ajunge, să zicem, la 7-8-9 centimetri. Ele încă își păstrează eleganța, dar nu mai sunt atât de spectaculoase. Dacă se alege restaurant, am susținut pentru seară, sandale. Există și un tip de pantof care are tot la fel schimbat linia de compoziție în așa fel încât să apară a pantof și a sanda în același timp.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale- radioimpuls.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Continuarea o puteți urmări în materialul de mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: