Când sunt invitate la un eveniment de seară, doamnele se agita și cu o lună înainte să găsească ținuta perfectă. Probează și probează și parcă niciuna nu li se potrivește. De ce e atât de greu totuși să aleagă rochia de seară? Răspunsul îl aflăm chiar acum, la rubrica Tu Dai Moda, cu Gabriela Ghizel, a transmis Cristina Dorobanțu.

Cum alegem rochia de seară?

"Așadar primul motiv pentru care ne e greu să ne alegem rochia de seară stă în faptul că nu ne cunoaștem bine silueta. Uite aici un scurt ghid în acest sens. Dacă ai silueta de tip pară, ți se potrivește o rochie cu decolteu adânc. Dacă ai burtică, alege o rochie drapată sau tip kimono. Iar dacă ai umerii lați și șoldurile mici, cel mai bine ți se va potrivi o rochie evazată în partea de jos.

În schimb, dacă evenimentul are loc într-o grădină sau într-un hambar, vom alege rochii din materiale mai ușoare și vaporoase, cum e mătasea. Iar dacă locația este un restaurant mai puțin pretențios, o rochie midi se va potrivi mai bine decât una lungă. Să vedem și al treilea motiv.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În final, cel mai prețios sfat legat de rochia de seară ar fi să o alegi în funcție de ce știi deja că îți stă bine. Multe modele îți vor lua ochii, dar tu știi cel mai bine care sunt croiurile care te avantajează, rămâi la ele și nu face experimente tocmai pentru o zi importantă", a transmis Gabriela Ghizel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si