Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Cum alegem rochia de seară? Iată 3 sfaturi de care trebuie să ții cont

Iată de ce trebuie să ții cont în alegerea unei rochii de seară! 3 sfaturi importante referitoare la forma corpului, locația evenimentului și comoditate.

Redactia Stirile Kanal D,

Cum alegem rochia de seară [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Când sunt invitate la un eveniment de seară, doamnele se agita și cu o lună înainte să găsească ținuta perfectă. Probează și probează și parcă niciuna nu li se potrivește. De ce e atât de greu totuși să aleagă rochia de seară? Răspunsul îl aflăm chiar acum, la rubrica Tu Dai Moda, cu Gabriela Ghizel, a transmis Cristina Dorobanțu.

Cum alegem rochia de seară?

"Așadar primul motiv pentru care ne e greu să ne alegem rochia de seară stă în faptul că nu ne cunoaștem bine silueta. Uite aici un scurt ghid în acest sens. Dacă ai silueta de tip pară, ți se potrivește o rochie cu decolteu adânc. Dacă ai burtică, alege o rochie drapată sau tip kimono.

Iar dacă ai umerii lați și șoldurile mici, cel mai bine ți se va potrivi o rochie evazată în partea de jos.

În schimb, dacă evenimentul are loc într-o grădină sau într-un hambar, vom alege rochii din materiale mai ușoare și vaporoase, cum e mătasea. Iar dacă locația este un restaurant mai puțin pretențios, o rochie midi se va potrivi mai bine decât una lungă. Să vedem și al treilea motiv.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În final, cel mai prețios sfat legat de rochia de seară ar fi să o alegi în funcție de ce știi deja că îți stă bine. Multe modele îți vor lua ochii, dar tu știi cel mai bine care sunt croiurile care te avantajează, rămâi la ele și nu face experimente tocmai pentru o zi importantă", a transmis Gabriela Ghizel.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI