Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Cum arată cea mai mare grădină zoologică din România? Turiștii pot observa de aproape animalele

Cea mai mare grădină zoologică din România se află în Târgu Mureș, iar aici, turiștii pot observa animalele de aproape.

Redactia Stirile Kanal D,

Cea mai mare grădină zoologică din România [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Animale exotice, pe cale de dispariție sau din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Toate pot fi văzute la Grădina Zoologica din Târgu Mureș. Aceasta este cea mai mare grădină din țară și singurul loc din România unde pot fi admirați îndeaproape elefanți, dar și girafe”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Cea mai mare grădină zoologică din România

Grădina Zoologică din Târgu Mureș se întinde pe o suprafață de 42 de hectare. Aceasta adăpostește peste 1.000 de animale și 150 de specii locale și exotice. Unele au crescut aici, altele au fost aduse de pe toate continentele lumii.
Pentru a admira toate animalele grădinii zoologice, vizitatorii au nevoie de câteva ore. Jucăuși și întotdeauna împreună, simpaticii lemuri se numără printre principalele atracții ale locului.

Citește și: Val de restricții în Capitală, în weekendul 13-14 aprilie. Care sunt zonele închise circulației auto

Grădina Zoologică din Târgu Mureș este singura din România unde pot fi admirate girafe, elefanți, dar și giboni.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Printre atracții se mai numără tigrul alb bengalez, dar și zebrele. În timpul vizitelor făcute de turiști, animalele își continuă nestingherite rutina zilnică. Acest urs, de exemplu, a fost surprins chiar în timpul siestei.

De curând, aici au fost aduse 14 animale noi din Germania și Cehia.

De Paște, animăluțele vor avea parte de câteva surprize, iar vizitatorii vor putea participa la o vânătoare de ouă în interiorul Grădinii Zoologice. Aceasta este deschisă zilnic între orele 9 și 18, iar prețul unui bilet este de 25 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI