Răsfățul și relaxarea nu sunt destinate exclusiv oamenilor. Din când în când și cățeii pot avea parte de clipe reconfortante sub supravegherea unui specialist. În saloanele de îngrijire pentru animale, pachetele sunt complexe și au o durată considerabilă, de până la 3 ore. Iată, a transmis Cristina Dorobanțu.

Răsfățul absolut pentru necuvântătoare

Sa facem cunoștință cu Niki, o cățelușă de numai 8 luni pregătita pentru o nouă înfățișare.

Nicki este pentru prima data la un salon de îngrijire, așa încât are parte de un tratament cu totul special: de la igienizare si pana la tuns ori cosmetica, nimic nu este exclus din procedurile ce ii vor fi aplicate.

O tunsoare scurtă dar nu foarte scurtă și atunci noi ne adaptăm la condițiile blănii, că dacă blana este prea încâlcită nu se pot face durează mult descâlcitul, a declarat Mariana Ciorbaru, Groomer.

Cei care au căței din rase mai mici ca dimensiune știu foarte bine că obișnuinta face diferența. Dacă băloșii sunt duși de mici în astfel de saloane, atunci cu siguranță se vor bucura de fiecare procedură ce le este aplicată.

Dacă sunt aduși din timp cum este Niki, are 8 luni, de la 6-8 luni ei se învață și devin foarte prietenoși, nu le este frică să stea la tuns, să stea la spălat Trebuie pieptănat și spălat la timp, adică o băiță poate fi la 3 săptămâni 4 săptămâni

și o tunsoare la 6-8 săptămâni și atunci va fi bine întreținut, a declarat Mariana Ciorbaru, Groomer.

În cazul în care cățelul este spălat mai des acasă decât la salon, specialiștii au un sfat important pentru proprietari, astfel încât să nu le rămână apă în urechi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Ținem urechiușa în felul ăsta. Se închide canalul auditiv și se clătește, a declarat Mariana Ciorbaru, Groomer.

Iar odată finalizată spălarea, următorii pași sunt tunsul și cosmetizarea.

Hidratarea lăbuțelor pentru că dacă sunt prea uscate se crapă și crăpătura aia rămâne acolo pentru toată viața, deci trebuie să fie hidratate periodic. Sesiunea a luat sfârșit și acum o așteptăm pe stăpâna lui Niki să vină să o ia, a declarat Mariana Ciorbaru, Groomer.

Packagingul include spălat urechiușe, tăiat ghetuțe, cremă pe lăbuțe, spălat pe dinți, masat, parfumat, a declarat Andrei Ciorbaru, administrator salon.

Pentru stăpâni, cei cu o imaginație bogată sau pretenții extrem de ridicate, spa-ul cățeilor nu se încheie odată cu cosmetizare, ci continuă cu ceva mult mai complex: vopsitul blăniței.

În afară e un brumar specializat pe vopsit căței și el a făcut leu și tot felul de variante, a declarat Gabriel, Groomer.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Pentru a-si relaxa cu totul necuvântătoarele, stăpânii acestora trebuie să fie pregătiți să plătească sume care pornesc de la 80 de lei si pot ajunge pana la 400, în funcție de talia patrupedului si de procedurile care i se aplica. În cazul pisicuțelor, costurile scad la jumătate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si