"Putem să vedem pământul care se învârte, contra unui avion de reacție care se învârte și el, numai că nu la fel de rapid ca pământul."

Sunt folosite softuri inteligente

La clasele primare din școala viitorului, ora de geografie este o incursiune nu numai prin țările străine, ci și în Cosmos. Elevii se ajută de softuri educaționale pentru a înțelege mai bine informația.

Citeste si: Bătaie între doi elevi de 9 ani. Unul dintre ei a ajuns la spital

Multibord-ul este prezent în fiecare sală de clasă. Totul este afișat pe tabla digitală: de la exerciții despre Univers, până la ecuații matematice complexe.

Citeste si: Înscrieri şcoală 2022- 2023: Când se depun cererile pentru înscrierea în clasa pregătitoare?

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Accesul în școală se face doar în baza unor brățări inteligente, care pontează fiecare intrare și ieșire. Aceeași brățară le permite elevilor să deschidă și să închidă dulapul personal, unde își țin cărțile și caietele.

Printre cele mai digitalizate campusuri din țară

Campusul de la marginea Capitalei este printre cele mai digitalizate din țară. În plus, este printre puținele în care elevii nu au telefoane mobile. Toate dispozitivele sunt predate la recepția de la intrare și sunt luate înapoi la finalul orelor de curs. Tot la recepție există și un magazin cu produse educaționale destinate elevilor.

Citeste si: Distracție și voie bună în sala de clasă. Mai mulți elevi au prăjit mici pe băncile școlii

Toți cei care învață în campus au acces la cantină, dupa un orar de mese bine stabilit. Pe durata pauzelor, elevii au la dispoziție mai multe variante de petrecere a timpului, începând de la relaxarea în spațiile special amenajate și până la mici antrenamente muzicale.

Citeste si: Ciucă: Vom face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru ca cetăţenii ucraineni care au ajuns în România să poată avea o viaţă normală şi un trai decent

În plus, există și un departament special, pentru a-i ajuta pe copii să experimenteze încă din timpul școlii meseriile de care sunt interesați.

Citeste si: Andreea Mantea ia atitudine: Vreau să va văd cum săriți și mediați orice problemă!

Olga Gudyn, fondator școală: "Avem un departament de orientare pentru carieră, unde copiii experimenteaza tot felul de job-uri, fac shadowing, văd dacă li se potrivește un anumit domeniu și daca au posibilitatea de a schimba domeniul pe parcursul liceului.
Pentru că școala este în sistem privat, prețurile pentru o lună pornesc de la o mie de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si