„Un nou escape room face furori în Capitală. Vizitatorii care îi calcă pragul au ocazia să experimenteze întoarcerea în timp. Televizorul cu tub, oracolul sau posterele cu vedete din anii 2000 sunt câteva dintre elementele care fac experiența unică”, a transmis Simona Pătruleasa.

Escape room inspirat din anii 2000

Această locație inedită s-a deschis de curând în București și a atras deja sute de curioși dornici să o descopere.


„Sunteți în Retro 2000, un escape room pe care am vrut să îl facem pentru toate vârstele. De la cei care au copilărit în anii 2000, până la cei care au avut adolescența în anii 2000 și până la cei care sunt copii acum, toată lumea e dornică să vadă sau să își amintească cum era pe vremea aceea”, a explicat managerul clădirii.
Din cameră nu lipsește nimic. De la posterele lipite pe pereți, până la mileuri și celebrul ceas de perete, toate fac experiența mai interesantă pentru vizitatori.

Citește și: VIDEO- Conducătorii auto, încurajați să pârască. Șoferii devin ochii din trafic ai polițiștilor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Avem de toate, jocuri vechi, oracole... pentru nostalgici este o cameră de vis. Avem aici colecția nelipsită de bibelouri, cărțile copilăriei noastre, faimosul TV care trebuia lovit ca să funcționeze, avem colecția de casete de pe vremea aceea”, a mai adăugat managerul.
Membrii unei echipe sunt închiși într-o astfel de cameră pentru 60 de minute, timp în care trebuie să găsească o modalitate de a evada.

Puzzle-urile fac parte din poveste, iar indiciile sunt atent gândite, astfel încât să îi facă pe jucători să fie cât mai creativi.
Camera de evadare a fost deschisă de Ziua Îndrăgostiților și poate fi vizitată în orice zi a săptămânii.
„Preturile încep de la 50 de lei de persoană și sunt variabile în funcție de numărul de persoane, iar programul este de luni până duminică, de la 10 la 21” , a mai spus managerul.
Locația are alte 6 camere cu tematici diferite, inspirate din filme cunoscute precum Familia Addams, Singur Acasă și Charlie și Fabrica de Ciocolată. Gradele de dificultate sunt variate și pot fi abordate atât de adulți cât și de copii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si