De la flori criogenate sau din săpun, până la torturi, prăjituri ornate cu inimioare rosii și bijuterii- o mulțime de opțiuni au avut astăzi cei care au vrut să îşi surprindă partenerii. Iar cum o vorbă spune că dragostea trece prin stomac, primele luate cu asalt de cei care s-au gândit la o surpriză dulce pentru persoana iubită au fost cofetăriile.

" Eu vreau inimioara asta cu roz. Și eu vreau pe cea cu ciocolată. M-am gândit să iau un tort, un cheesecake, m-am gândit că e cel mai potrivit", spune o tânără.

Citeste si: Scandal cu bătăi în casa Puterea Dragostei chiar în Gala de Valentine’s Day

Cât au cheltuit bărbații pe cadouri de Valentine's Day

Desi pandemia a afectat resursele financiare ale multora, ziua in care se sărbătorește iubirea este și ziua în care toți bărbații au băgat mâna adânc în buzunar și au dat oricât pentru bucuria iubitei sau a soției.

"Cred că o să-i placă trandafirul acesta....Dai 350 de lei pe el?- Dau", spune un tânăr.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mihai a fugit de acasa cu scuza ca trebuie sa ajute un prieten. De fapt, el a batut mallul in lung si lat pentru un cadou pentru soţie.

"Soția merită tot ce e mai bun și un mic efort se merită. Am cheltuit undeva la 500 de lei", spune Mihai.

Florile au fost cele mai căutate în ziua sfântului Valentin. "Avem ursuleti din flori, inimi, Avem preturi intre 80 de lei si 300 de lei, spune Beatrice Golda, manager de florărie.

Surpriză de Ziua Îndrăgostiților

Simona este una dintre tinerele care, de Ziua Îndrăgostiților, a avut parte de o vizită de neuitat.

S-a trezit la ușă cu un oaspete încărcat cu daruri- însuși Cupidon, în uniformă de curier- care a primit o misiune nobilă de la Marius, soțul ei, care este plecat din țară.

"Florile și mai avem și o șampanie personalizată. Draga mea soție, astăzi e o zi specială și pentru noi. Aș fi vrut să fiu lângă tine... Te iubesc, scumpa mea soție. Și eu îl iubesc enorm!", spun cei doi îndrăgostiți aflați la distanță.

Ședință foto pe malul mării

Zeci de îndrăgostiți au renunțat la cadouri și au dat fuga pe Litoral pentru a sărbători această zi, într-un cadru romantic, la malul Mării Negre.

"Pai astăzi am hotărât să plecăm din București și să venim aici și să încercăm să facem o baie în mare". Deși afara erau doar minus doua grade, iar apa marii era foarte rece, domnișoara s-a încumetat să faca și o sedinta foto în costum de baie.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Pe faleza Cazinoului din Constanta, cuplurile s-au fotografiat in cele mai bune cadre pe care le poate oferi marea.

"Ea nu e prea fericita că nu a primit flori. A zis ca noi sărbătorim românește...", spun doi tineri îndrăgostiți. 

Cum cei mai mulţi turisti au ajuns pe litoral de vineri, astazi este ultima zi de răsfăț, iar cei mai mulți se vor îndrepta spre case chiar în această seară.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si