„Trei adolescenți de 15 ani au furat o mașină, în județul Bacău, și au reușit să traverseze țara până în Arad. Unul dintre ei era căutat de polițiști pentru că dispăruse de acasă, iar furtul mașinii fusese raportat. Chiar și așa, tinerii au fost prinși întâmplător, după ce s-au speriat de o mașină de poliție”, a transmis Christian Sabbagh.

Au furat mașina și au traversat țara până la Arad

Aceasta e mașina furată de adolescenții de 15 ani din județul Bacău. Nestingheriți, s-au urcat la volan și au tăiat România în două.
Cei 3 tineri au mers cu autoturismul aproape 700 de kilometri. Călătoria lor a durat ore bune, timp în care niciun echipaj de poliție nu i-a tras pe dreapta. Furtul mașinii fusese declarat, iar unul dintre puști era căutat pentru că a fugit de acasă.
„Mi se pare, sincer, penibil din partea Poliției Române”, a spus o persoană.

Citește și: Sfârșit tragic pentru o femeie din Argeș. A fost bătută până la moarte, de soț, cu un ciocan pentru șnițele

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Abia la Arad, totuși. De la Bacău până la Arad...”, a spus altă persoană.
În Nădlac, județul Arad, tinerii s-au speriat și s-au dat singuri de gol.
„La vederea unuia dintre echipaje, un autoturism și-a schimbat brusc direcția de deplasare, iar polițiștii au pornit în urmărirea acestuia. Autoturismul a fost descoperit abandonat pe raza localității”, a transmis IPJ Arad.
Adolescenții au fost prinși în cele din urmă și au ajuns în grija angajaților de la DGASPC Arad.

Dacă proprietarul mașinii își retrage plângerea, scapă de cea mai gravă acuzație. În plus, în funcție de expertiza psihiatrică, ar putea scăpa fără vreo pedeapsă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: