„Ei bine, la aceste întrebări are răspuns Laura Atănăsoaie, specialistă în machiaj, care a venit astăzi în platoul Știrilor”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Machiajul perfect de sărbători

Cristina Dorobanțu: Bună dimineața și bine ai venit!

Laura Atănăsoaie: Bună dimineața, mulțumesc de invitație!

Cristina Dorobanțu: Cu drag. Colega noastră, Gabi, îți este model astăzi.

Are fond de ten deja pe față. Cum te-ai gândit s-o machiezi și pentru ce eveniment?

Laura Atănăsoaie: Astăzi vorbim despre machiajul de sărbători, ce machiaj purtăm de sărbători. În primă fază Gabi este machiată extrem de natural. Un machiaj care este potrivit pentru un cadru festiv, o masă în familie, o masă de Crăciun, unde nu va trebui să purtăm un machiaj foarte intens. Apoi, treptat, voi transforma acest machiaj într-unul de seară, într-un machiaj potrivit pentru noaptea dintre ani, pentru o petrecere. Va fi un machiaj strălucitor, care să ne pună valoare frumusețea.

Citește și: Carmen Negoiță, invitată în cadrul emisiunii ,,Play IT'', vorbește despre folosirea filtrelor în mediul online. ,,Exagerarea cu filtrele cred că ne îndepărtează un pic de realitate''

Cristina Dorobanțu: Aș vrea în timp ce o machiezi să ne explici ceea ce faci.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Laura Atănăsoaie: Bineînțeles. Până acum am aplicat doar nuanțe mate și am creat un contouring al feței care este foarte important în machiajul nostru de zi cu zi și, pentru a transforma acest machiaj natural într-un machiaj de seară, voi alege să aplic un fard satinat. Oricine are un fard satinat acasă așa că vă este foarte ușor să vă transformați machiajul natural într-un machiaj de eveniment, într-un machiaj festiv.

Îl aplic o pensulă plată. Putem merge pe un fard satinat cu sidef argintiu, dar, la fel de ușor putem alege și sidef auriu care se va potrivi foarte bine pentru o petrecere de Revelion.

Cristina Dorobanțu: Am văzut care și sprâncenele făcute.

Laura Atănăsoaie: I-am creat și sprâncenele. Din punctul meu de vedere sprâncenele sunt extrem de importante în machiajul final. Încep cu sprâncenele. Le-am conturat extrem de natural. Deși este vorba de un machiaj de seară, îmi place să mențin un machiaj destul de natural. Îmi place să pun în valoare frumusețea femeii și nicidecum un machiaj foarte intens care să o dramatizeze.

Cristina Dorobanțu: Ce ar trebui să aibă doamnele și domnișoarele în trusa de machiaj? Ce nu trebuie să ne lipsească?

Laura Atănăsoaie: În primul rând farduri satinate, dacă vorbim de machiajul de Revelion și rujul roșu care nu ar trebui să lipsească din trusa oricărei femei. Dacă vorbim de farduri satinate, vreau să vă arăt cât de ușor puteți aplica un fard de pomeți, pe care eu îl aplic și pe pomeți, însă, îi voi oferi și mai multă strălucire pleoapelor. Îl aplic cu degetul. Atât de simplu este de aplicat pe centrul pleoapei și, ulterior, voi trece cu el ușor și pe zona pomeților.

Cristina Dorobanțu: Cât durează un astfel de machiaj?

Laura Atănăsoaie: Nu ar trebui să dureze mai mult de jumătate de oră.

Citeste si: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”- kfetele.ro

Citeste si: Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în timpul prestației lui Petre Ștefan- radioimpuls.ro

Cristina Dorobanțu: Ce sfaturi le dai doamnelor care vor să aibă un machiaj impecabil? Ce ar trebui să facă?

Laura Atănăsoaie: În primul rând, dacă vorbim de un machiaj de seară, avem nevoie de rezistență. Să nu uităm de o pudră translucidă cu care să fixăm machiajul pentru evenimentul la care vom participa și fixatorul de machiaj care ar trebui să fie nelipsit din trusa noastră pentru că oferă și mai multă rezistență machiajului. Aplicăm câteva pufuri de la o distanță considerabilă și ce mai putem face cu acest fixator de machiaj este să oferim o intensitate mai mare fardurilor satinate. Spre exemplu, dacă în primă fază nu v-a mulțumit intensitatea pe care ați oferit-o, am umezit fardul și-l aplic umezit pentru a-i oferi o intensitate mai mare.

Materialul complet îl puteți urmări mai jos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si