„Colega mea, Andra Ionescu, se află la o cofetărie unde a pregătit mai multe variante. Bună dimineața, Andra. Așadar, ce ne recomanzi?”, a transmis Simona Pătruleasa, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cum îi cinstim pe colegi de ziua noastră

Andra Ionescu: Bună dimineața, bun găsit tuturor! Într-adevăr, avem mereu această dilemă, ce anume să ducem colegilor de la birou de ziua noastră.

Să le ducem un tort sau să le ducem miniprăjituri? La toate aceste întrebări aflăm răspunsul de la Mircea Ion, antreprenor. Ne-a pregătit aici o masă plină de bunătăți. Bună dimineața!

Mircea Ion:  Bună dimineața, bine ați venit la mine în cofetărie. V-am pregătit o masă plină de bunătăți. Începem cu prăjiturile de platou, acestea, pe care marea majoritate a oamenilor aleg să le ducă la birou sau acasă. Începem cu Albă-ca-Zăpada clasică, cu crema aceea fiartă, Doboș, Albinița, Pavlova, minitarte și continuăm cu prăjiturile astea mai noi, mai moderne, cum ar fi acest tort Green Velvet, care este făcut cu infuzie de mango, iar ceea ce vreau să punctez: foile sunt făcute cu spanac și o cremă de frișcă cu mascarpone care este excepțional. Noi avem acest tort „Căpșunică” care de altfel este foarte fresh, dar ce vreau să spun este că noi nu facem prăjiturile foarte dulci.

Vrem ca omul să simtă ingredientele din care-s făcute, să simtă mai multe gusturi atunci când mănâncă o prăjitură. Pentru noi asta e foarte important. Aici avem clasicul diplomat, la care fetele din laborator s-au întrecut pe sine și au făcut aceste aripi de îngeri, din orez. 

Citește și: VIDEO- Continuă goana după dulciuri pentru Revelion. Cofetăriile abia mai fac față clienților

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Andra Ionescu: Mircea, spune-mi, te rog, ce ar trebui să ducem? Miniprăjituri sau un tort întreg la birou?

Mircea Ion: Eu-s de părere că cine e sărbătoritul trebuie să meargă cu miniprăjituri, iar colegii să-i pregătească o surpriză, să ia un tort, să îi facă o surpriză, noi așa procedăm cu colegii noștri de fiecare dată când este ziua cuiva. Îi facem o surpriză, îi pregătim un tort.

Andra Ionescu: Mircea, la final aș vrea să îmi spui cam cât ar trebui să scoatem din buzunar pentru un astfel de platou?

Mircea Ion: Începând cu 100-120 de lei pentru astfel de platou și mergând tot mai sus, în funcție de cerințe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si