„Cine vrea să slăbească până la vară ar trebui sa înceapă dieta și antrenamentele la sală încă de pe acum. Este sfatul unor antrenori de fitness din Cluj care ne-au dezvăluit secretele siluetei perfecte”, a transmis Cristina Dorobanțu.

Exerciții pentru o siluetă perfectă

Diana este antrenor de fitness și arată impecabil, însă pentru a se menține în formă face la rândul ei multe exerciții.

„Vin de 5 ori pe săptămână, de doua ori pe zi, eu personal am 5 antrenamente pe săptămână, lucrez pe grupe musculare pentru ca e mult mai eficient, așa reușești sa acumulezi mai multă musculară și să arzi mai multa grăsime”, a spus Diana.

Citește și: VIDEO- Recoltarea sparanghelului, grăbită de căldura din acest an. De sărbători, leguma se va găsi pe toate rafturile

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cei care vor să scape de kilogramele in plus ar trebui sa aibă și un plan nutrițional care să completeze antrenamentele la sală.

La sală l-am întâlnit si pe Cristian Berciu, multiplu campion mondial și european la culturism și fitness. El este de părere că rezultatele dorite se obțin atât prin diete, cât și prin mișcare.

Tot mai multe persoane își fac abonamente în această perioadă la sălile de fitness.

Majoritatea clienților noi își propun să slăbească sau sa își mențină condiția fizică pentru perioada vacanței de vară.

Această sală de fitness din Cluj-Napoca este deschisă nonstop, așa ca persoanele care vor să facă mișcare pot sa o facă indiferent de oră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si