„Aspectul pielii de pe gât ne trădează vârsta iar pentru a scăpa de ridurile din această zonă există diferite proceduri. Colega mea, Mădălina Lambrinoc, se află într-un cabinet dermatologic și ni se alătură cu detalii”, a transmis Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Cum scăpăm de ridurile de pe gât

Mădălina Lambrinoc: Chiar dacă de cele mai multe ori dăm atenție ridurilor de pe față, nu sunt de neglijat nici cele de pe gât, de care putem scăpa într-un timp relativ scurt.

Cum se întâmplă asta ne spune chiar acum doamna doctor Amalia Anghel, medic dermatolog. Doamna doctor, care este cea mai rapidă și intensă metodă prin care putem scăpa de ridurile de pe gât?

Citește și: VIDEO- "La Psiholog": pragurile critice în relația de cuplu. Cum le abordăm?

Amalia Anghel: Ridurile de pe gât și ele sunt o provocare pentru că avem nevoie adesea de proceduri combinate. Adică tratamente laser, așa cum vedem, uneori completate de alte proceduri minim invazive cum este terapia cu ace, mezoterapia sau chiar tratamentele injectabile cu acid hialuronic atunci când ridurile sunt profunde, astfel încât să tratăm într-un timp relativ scurt aceste riduri.

Mădălina Lambrinoc: Cât durează, de exemplu, o asemenea ședință?

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Amalia Anghel: Dacă vorbim doar de regiunea cervicală, 10-15 minute sunt suficiente. De obicei, procedurile nu durează mai mult de 30 de minute.

Mădălina Lambrinoc: Cam de câte ședințe avem nevoie ca să scăpăm de riduri?

Amalia Anghel: Șase ședințe, dacă vorbim doar despre tratamentele laser. O ședință la două săptămâni, primele două, apoi o ședință pe lună.

Dacă vorbim doar de tratamentele injectabile putem rezolva într-o singură sesiune de tratament.

Mădălina Lambrinoc: Vorbim despre durere în acest caz?

Amalia Anghel: Deloc. Durerea este zero pentru tratamente le laser. Ele doar produc căldură și resimțim o senzație plăcută. Injectabilele, bineînțeles, că au o durere minimă asociată.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si