Georgiana are putine emotii inainte sa afle daca organismul ei a tinut pasul cu cei 29 de ani pe care i-a implinit sau a imbatranit mai repede. Procedeul e simplu si dureaza intre 7 minute si maxim un sfert de ora, in functie de dimensiunile pacientului.

Rezultatele care vin pe loc sunt interpretate apoi de un specialist, iar verdictul poate fi de multe ori unul dur.

La fel s-a intamplat si in cazul tinerei, care a fost surprinsa de concluzii.
Rezultatele vin pe loc si sunt interpretate mai apoi de un medic specialist.

Citeste si: VIDEO| De ce se accentuează ridurile după vacanța la mare și ce remedii există. Sfaturile esteticienilor

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Medic: Sa eliminati alimentele rafinate, sa incercati sa va miscati foarte mult, ca rezultatele imi arata ca nu faceti prea multa miscare.

GEORGIANA: Cu sperantele ca o sa iasa totul ok, dar am fost surpinsa pentru a varsta biologica nu easa cum ma asteptam eu. Este putin mai mare decat ar trebui!

Cum se stabilește vârsta biologică. E vârsta organelor

OANA DUMITRACHE- medic specialist in Nutritie si Boli Metabolice: Varsta biologica este varsta organelor, iar noi avem foarte multe masuratori.

Cantitatea de tesut adipos ne releva si tipul de alimentatie pe care il foloseste, iar cumva, pacientul nu mai poate nici sa ne pacaleasca si sa ne spuna ca are o alimentatie sanatoasa si ca respecta un program al meselor.

Aparatul mai analizeaza masa musculara si masa osoasa, extrem de importante in definirea varstei biologice. De vina pentru imbatranirea organismului pot fi uneori factorii genetici, insa intr-o proportie covarsitoare dicteaza alimentatia proasta, lipsa miscarii sau poluarea.

Cercetatorii au descoperit ca prea mult zahar accelereaza procesul de imbatranire prematura. Prin urmare, daca vreti sa va pastrati tineri pentru mai mult timp, ar trebui sa mai renuntati la zahar.

Citeste si: VIDEO| Ce înseamnă un detox corect și ce spun vedetele care au ținut dieta


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si