A fost la slujbă la un schit din centrul Capitalei, apoi la cimitir, iar între cele două drumuri a împărțit bani cu nemiluita săracilor care îl așteptau în stradă. „Am hârtie de la mănăstire”- spune afaceristul care, mai nou, e parte din corul bisericii.

Flancat de călugări, Gigi Becali a ajuns la schitul Darvari în jurul orei 8 dimineață. Îmbrăcat lejer, cu vestă și căciulă pe cap, a coborât din mașină cu un teanc de bani în mână, semn că de Sfântul Gheorghe, pe latifundiar l-a cuprins milostenia.

Citeste si: În plină pandemie, un schit românesc de la Muntele Athos va primi un ajutor de un milion de euro pe an de la Statul român! Președintele Iohannis a promulgat legea!

Înainte să pășească în biserică, Becali și cei doi călugări iau din portbagaj pască și vin care urmează să fie binecuvântate. În drum spre lăcașul de cult, milionarul dă ultimele telefoane sau, cel mai probabil, răspunde la mesajele cu urări de bine.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Slujba a fost ținută în bisericuța schitului, un loc ascuns de tumultul vieții cotidiene, cu toate că e situat în centrul Capitalei.
Acolo, afaceristul cu teamă de Dumnezeu, a stat patru ore. S-a îndreptat spre mașină cu călugării și maicile în urma lui, dar s-a oprit în mijlocul drumului unde îl așteptau năpăstuiții soartei care așteptau de pomană.

Citeste si: Gigi Becali nu le mai face cadou fiicelor sale câte o mașină, din cauza pandemiei de coronavirus: „Pe mine nu mă mai interesează lucrurile materiale. Mă debarasez de ele. Oricum bogații au luat-o razna”

După norocoasa care capătă 300 de lei, vin și alții în fugă. Acest tânăr însă nu a fost destul de convingător. După câteva vorbe schimbate, latifundiarul l-a lăsat cu buzele umflate, iar porția lui de bani a împărțit-o altuia. S-a apropiat de toți, fără teamă că ar risca o infecție cu temutul virus, având în vedere că nimeni nu poartă măcar măști de protecție, apoi Becali urcă în mașină, laolaltă cu cei doi călugări și pleacă.

Ieșirea lui, în plină stare de urgență când restricțiile sunt dure, iar slujbele nu se pot face cu credincioși, e acoperită legal, spune omul de afaceri.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

"Am hârtie de mânăstire, că fac parte din corul bisericii! Particip şi ajut la săvârşirea Sfintei Liturghii, la strană...

Aşa vreau eu, să fiu în slujba lui Hristos”, spune Becali.

Citeste si: Gigi Becali susține că a achiziționat un medicament pentru COVID-19: "Am plătit 120.000 de pastile, vin din Rusia"

Și cum a ajuns la schit, nu a putut să nu treacă vreme de câteva zeci de minute și pe la la cimitirul Sfântul Ilie. Acolo avea să aprindă o lumânare și să se reculeagă la mormintele tatăului și a surorii sale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si