Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Cum va fi vremea în această săptămână? Mihai Huștiu, meteorolog: "Tendința ar fi de încălzire ușoară"

Care va fi prognoza meteo în următoarele zile? Se pare că vom avea parte de o vreme schimbătoare.

Redactia Stirile Kanal D,

Ce surprize ne face vremea [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

"După weekend-ul furtunos, ne întrebăm ce ne mai rezervă vremea săptămâna aceasta. Unde va fi extrem de frig, dar și dacă va mai ninge, aflăm de la colega mea, Ellvira Costache, care este la sediul ANM. Bună dimineața, Ellvira, te ascultăm", a transmis Simona Pătruleasa, prezentator Știrile Kanal D.

"Bună dimineața, Simona! Bun găsit, tuturor! Îl am alături de mine pe Mihai Huștiu, meteorologul de serviciu care ne va oferi toate informațiile. Bună dimineața! Așadar, aș vrea să îmi spuneți, după ciclonul din Marea Neagră, de ce vom avea parte zilele acestea", a transmis Ellvira Costache, jurnalist Știrile Kanal D.

"- Bună dimineața. Bine v-am găsit! Într-adevăr, am avut un final de săptămână cu vremea severă în partea de sud-est a țării, determinate de ciclonul care s-a intensificat în Marea Neagră. Acum el s-a îndepărtat de țara noastră, a ajuns deasupra Ucrainei și vremea s-a îndreptat.

Însă, am avut o noapte destul de rece, cu temperaturi preponderent negative, dar veștile sunt bune. Vremea se încălzește, temperaturile cresc și vom avea o zi de primăvară. În partea de sud-vest și de sud, unde temperaturile ajung la amiază la cincisprezece-șaptesprezece grade, izolat poate chiar optsprezece grade prin sudul Olteniei, iar în Capitală așteptăm paisprezece grade, a declarat Mihai Huștiu.

- Să înțeleg că nu vom mai avea parte de ninsori?, a spus Ellvira.

- Ninsori vor mai fi, dar numai pe la munte, la peste 1400-1500 de metri, prin Carpații Meridionali și de Curbură mai bate și vântul și viscolește zăpada deja depusă acolo. Stratul de zăpadă este unul consistent, este de aproape jumătate de metru. În Carpații Meridionali și acolo va mai ninge în următoarea perioadă. Ninsori ar putea să mai apară și prin partea de nord a Moldovei, unde temperaturile sunt mai scăzute, unu-două grade, a continuat Mihai Huștiu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

- Vom mai avea parte de temperaturi cu minus în următoarea perioadă?, a spus Ellvira.

- După această încălzire, de la început de săptămână, miercuri joi vremea se răcește din nou și undeva joi dimineață sau vineri dimineață s-ar putea să avem din nou temperaturi negative, undeva spre minus șase grade, minus șapte grade, prin zona depresionară, o vreme mai rece după mijlocul săptămânii, a mai spus Mihai Huștiu.

- Iar în weekend cum vor fi temperaturile?, a spus Ellvira.

Citește și: În timpul unei furtuni provocate de un ciclon, în Constanța, Marea Neagră a creat un adevărat spectacol

- În weekend, tendința ar fi de încălzire ușoară, după această răcire de miercuri și joi. Spre final de săptămână, cel puțin pe partea sudică, sud-estică, temperaturile ar trece din nou de zece grade, poate chiar cincisprezece grade, să atingem în weekend, așadar, o vreme cu alternanțe termice și cu o vreme schimbătoare de la o zi la alta. O vreme mai însorită spre mijlocul săptămânii, o vreme mai închisă și mai ploioasă, dar ploile așteptate par a fi slabe cantitativ, a continuat Mihai Huștiu.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

- Vă mulțumesc pentru informații și pentru prezența în jurnal"

"Așadar, vom avea parte de o vreme schimbătoare în următoarele zile. Acestea au fost informațiile, la revedere!", a transmis Ellvira Costache.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI