La început de februarie, un ciclon periculos lovește Europa cu puterea unui uragan. Vântul va sufla cu 200 de kilometri pe oră, iar Norvegia a decretat cod roșu în așteptarea furtunii extreme. Dacă acest ciclon va ajunge și la noi, dar și ce ne pregătește vremea în ultima lună de iarnă, aflăm acum de la colega mea, Larisa Rațiu, care se află la sediul ANM, a transmis Simona Pătruleasa.

Citește și: VIDEO- Achiziția de apartamente și creditul la bancă. Cum procedăm? Sfatul agetului imobiliar

Cum va fi vremea la început de februarie?

Meteorologul ANM, Oana Catrina, a declarat că ciclonul care va lovi Europa, nu va ajunge în România. Va aduce precipitații în partea de nord, de vest și de centru, dar care vor fi slab cantitative.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La începutul lunii februarie, meteorologul anunță că vremea va aduce încălzirea temperaturilor, față de cum ar fi trebuit să fie vremea în această perioadă.

În termometre, temperaturile arată între minus 2 și 10 grade Celsius. De asemenea, în zilele următoare, temperaturile pot ajunge și până la 15 grade Celsius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si