Iată prognoza meteo actualizată pentru 6 aprilie 2024.

Cum va fi vremea?

„Astăzi, cerul a fost variabil, cu înnorări, averse şi descărcări electrice, în a doua parte a zilei în Maramureş, Transilvania, la munte, local si în Moldova şi pe suprafeţe mai mici în restul teritoriului. Trecător, pe crestele montane, au fost şi precipitaţii slabe sub formă de lapoviță şi ninsoare.

Maximele s-au încadrat între 15 şi 25 de grade

La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorări în nordul şi estul țării unde doar cu totul izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 1 şi 12 grade. Izolat vor fi condiţii de ceață.

Mâine, vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi temporar noros şi vor fi averse şi posibil descărcări electrice, în Moldova şi Dobrogea, local în Maramureş, Transilvania şi în estul Munteniei şi izolat în Crişana. Cantitățile de apă vor fi izolat însemnate în estul țării. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 şi 26 de grade. Izolat vor fi condiţii de ceață.

În Muntenia, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Se vor înregistra 24 de grade în Ploiești, la fel și în Călărași.

Citește și: VIDEO- Pregătiri intense pentru eclipsa totală de soare. Oamenii au stat la coadă pentru a-și cumpăra ochelari de protecție

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În Transilvania meteorologii anunță vreme închisă și izolat va ploua. Maxime de 21 de grade vor fi în Cluj, 22 de grade în Alba Iulia.

În Moldova cerul va prezenta înnorări temporare și sunt așteptate ploi. Mercurul din termometre urcă până la 25 de grade în Galați și 20 de grade în Botoșani.

În vestul țării va fi o zi închisă. Se vor înregistra 20 de grade la Reșița, 21 de grade în Baia Mare.

În Oltenia se anunță vreme foarte caldă, dar cerul va fi mai mult înnorat. Maximele ajung la 25 de grade în Slatina, 24 de grade în Râmnicu Vâlcea.

În Dobrogea vorbim de vreme plăcută, ne vom bucura și de intervale cu soare, iar termometrul va indica maxime de până la 22 de grade în Constanța, 19 de grade în Mangalia.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

În Capitală, vremea a fost mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Cerul a fost variabil, iar temperatura maximă s-a situat în jurul valorii de 22 de grade.

La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul slab. Temperatura minimă va fi de 9 grade.

Mâine vremea se va menţine mai caldă decât în mod normal la această dată, astfel că temperatura maximă va fi de 24 de grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat.

La munte, cerul va fi temporar noros şi local vor fi averse şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste. Valorile de temperatură nu vor avea variaţii semnificative față de intervalul precedent. Se vor înregistra 15 grade în Sinaia, 16 grade la Stâna de Vale”, a transmis Anca Ciota.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: